Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Αφού πήγατε στα πιο φθηνά λουτρα που υπάρχουν στην Ελληνική Επικράτεια καλά να πάθετε  :birdman:

Επισης ο κ. Ευλαμπιος χαίρει ακρας υγείας και η κ. Πίτσα τον λατρεύει επειδή είναι ανοιχτοχερης και κιμπάρης  :birdman: :birdman:
και δεν είναι τζαναμπέτης  :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Αχ, εσείς οι νέοι. Έχετε αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς. Αυτό είναι κωλαρακι τσουπωτο.
Κωλάρα είναι αυτή.
Αγαπητέ μου οι νεολεοι θέλουν κωλαρακια..σε αντίθεση με τους  :woldman: :woldman: :woldman: που θέλουν τα πιο πιασουμενα..  :kneel:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795
Αγαπάει ο Θεός τον νοικοκυρη, αλλά ευτυχώς καμμιά φορά αγαπάει και τον κλέφτη. Εχθές αργά το βράδι, στο αεροπλάνο της επιστροφής, κάθησα, ευτυχώς, με έναν γνωστό μου. Οπότε σε μια φάση μου λέει ότι γύρω γύρω από το αυτί μου είχα όλο κοκκινιλες. Η βλαμμένη μασαζοκορη που είχα πάει το πρωί, με είχε γεμίσει με κραγιόν.Νομιζα ότι αυτά τα θέματα (κραγιον-αρωματα και κυρίως μουνοψειρες) σε αυτούς τους χωρους είχαν λυθεί έχω και δεκαετίες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Αχ, εσείς οι νέοι. Έχετε αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς. Αυτό είναι κωλαρακι τσουπωτο.
Κωλάρα είναι αυτή.
Τον αναγνώρισα αυτόν τον κώλο
(m=eidYGe)(mh=4KaQ6z_A7S-dWLaP)200x200.jpg
:grin:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Αγαπάει ο Θεός τον νοικοκυρη, αλλά ευτυχώς καμμιά φορά αγαπάει και τον κλέφτη. Εχθές αργά το βράδι, στο αεροπλάνο της επιστροφής, κάθησα, ευτυχώς, με έναν γνωστό μου. Οπότε σε μια φάση μου λέει ότι γύρω γύρω από το αυτί μου είχα όλο κοκκινιλες. Η βλαμμένη μασαζοκορη που είχα πάει το πρωί, με είχε γεμίσει με κραγιόν.Νομιζα ότι αυτά τα θέματα (κραγιον-αρωματα και κυρίως μουνοψειρες) σε αυτούς τους χωρους είχαν λυθεί έχω και δεκαετίες.
Φαντάζομαι τον κερασατε πληροφορίες...  :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα: το αληθινό πρόσωπο του σεξωγήινου νηματοθέτη!  :happy:

41840662_1238483886_chuzhoy.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Δεν είναι τίποτα μια απλή δερματίτιδα απο τον ιδρώτα.
Βάλε μια εβδομάδα πρωι-βράδυ celestoderm και θα είσαι κομπλέ.
                            [move] :tooth:[/move]

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Τυχερούλη.....  :afro:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom