Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.772
- Πόντοι
- 2.606
αυτο ρε συ ειναι το ποιο δυσκολο....τι νουμερο φορανε? τι να πω στην πωλητρια? δωσε ενα κιλο????
Τώρα εδώ τι να πω?
Κλέψε ένα και πάρε δείγμα?
αυτο ρε συ ειναι το ποιο δυσκολο....τι νουμερο φορανε? τι να πω στην πωλητρια? δωσε ενα κιλο????
ρωτα την ρε....Πω πω μια μαμά δίπλα..
:o :o
........προιοντα ντεμακιγιαζ...με τι βγανει η πουτανα η μασκαρα????......ρωτα την ρε....
κατασκοπικο αυτο μπορμπι....ετσι γινεται σοβαρη δουλεια............προιοντα ντεμακιγιαζ...με τι βγανει η πουτανα η μασκαρα????......
Άμα ξεκινήσει με αυτό...θα τον πάρει για ντιντινταγκα...
Καλά το έχετε πάει 2 level πιο κάτω...κατασκοπικο αυτο μπορμπι....ετσι γινεται σοβαρη δουλεια....
οχι ρε ...δεν μασησα
εδω ειμαι ...
χρειαζομαι επειγοντως ενα σετακι απο οτι χρειαζεται μια γυναικα για να μεινει στο σπιτι ενος αντρα...
:helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos:
ρωτα την ρε....
οχι ρε ...δεν μασησα
εδω ειμαι ...
χρειαζομαι επειγοντως ενα σετακι απο οτι χρειαζεται μια γυναικα για να μεινει στο σπιτι ενος αντρα...
:helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos:
Δεν σταπανε καλά..σε εμάς έρχονται γιατί μας λυπούνται..Πάντως εάν θέλεις τη γνώμη μου το καλύτερο «σετακι» που χρειαζεται μια γυναίκα για να μείνει στο σπίτι ενός άνδρα είναι αυτό
Ειδικά το μωβ
Δεν σταπανε καλά..σε εμάς έρχονται γιατί μας λυπούνται..
Λες τώρα που θα πάρω αύξηση στην σύνταξη να μου κάτσει κάτι καλό..Έτσι νομίζει και ο κ. Ευλαμπιος αλλά αν δεν είχε τις δυο συντάξεις θα έπαιρνε τα :animatedballs: του
Λες τώρα που θα πάρω αύξηση στην σύνταξη να μου κάτσει κάτι καλό..
Λες τώρα που θα πάρω αύξηση στην σύνταξη να μου κάτσει κάτι καλό..
Το εφάπαξ το έχω ήδη επενδύσειΕξαρτάται από το πλήθος των μηδενικών.
Αν δε υπάρχει και εφάπαξ...
Εξαρτάται από το πλήθος των μηδενικών.
Αν δε υπάρχει και εφάπαξ...
Το εφάπαξ το έχω ήδη επενδύσει
Είναι από τα χρόνια της αθωότητας..τότε που τις παίρναμε πέντε πέντε...Εγώ στη θέση σου δεν θα ανέβαζα προσωπικες φωτογραφίες στο σάιτ
Αχα..τώρα του έβαλες ιδέες.....μέσω της ψηλάφησης στο στήθος της πωλήτριας να καταφέρει να βρει το επιθυμητό νούμερο...Kαλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
YΓ.Tρουμπ εντάξει με την βοήθεια;