wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
προς τι ο γελωτας και ο καγχασμος αγαπητε καλωδιε ???
Σε συνδυασμό με τη φωτογραφία του σκάφους με το σμαρτ και του επομενου σου ποστ
προς τι ο γελωτας και ο καγχασμος αγαπητε καλωδιε ???
Μπορείτε να τον επισκεφθείτε όποτε θέλετε!
https://[URL unfurl="true"]www.thepressroom.gr/sites/default/files/styles/article/public/field/articles/images/exoflisi_olon_ton_dedoyleymenon_sto_dromokaiteio.jpg?itok=aGPXRWrX[/img[/URL]]
[/quote]
Ο αγαπητος και γνωστης πολλων( if you know what I mean ) τετρασφαιρος Vlandis αποκλειεται να εχει εισαχθει σε παρομοιο ιδρυμα και μαλιστα των δυτικων προαστειων ομολογο του Δενδροποταμου της πολεως σας ...
Σε συνδυασμό με τη φωτογραφία του σκάφους με το σμαρτ και του επομενου σου ποστ
Ο αγαπητος και γνωστης πολλων( if you know what I mean ) τετρασφαιρος Vlandis αποκλειεται να εχει εισαχθει σε παρομοιο ιδρυμα και μαλιστα των δυτικων προαστειων ομολογο του Δενδροποταμου της πολεως σας ...
Εσείς γνωρίζετε. Στον διπλανό θάλαμο από εσάς είναι.Και όμως ... Φευ!
Εσείς γνωρίζετε. Στον διπλανό θάλαμο από εσάς είναι.
Έχω ήδη φροντίσει για την διαθήκη μου. Τα έχω γράψει όλαΜε την χοληστερίνη που διέκρινα στο all inclusive σας, φρονώ ότι θα πρέπει να αναζητήσετε κάποιον συμβολαιογράφο για να αρχίσετε να ετοιμάζεστε ... Δισφεύ!
Έχω ήδη φροντίσει για την διαθήκη μου. Τα έχω γράψει όλαστ αρχιδια μουστο ίδρυμα Απόρων κορασίδων που κατοικοεδρεύει στο Κίεβο της Ουκρανίας.
...η υποσαχαρια ζωνη ;;Πάλι στην απέξω η Natalie. Αλλά αυτήν την έχουν εξασφαλίσει με χρήματα οι Αραπάδες...
Giatigamiestetosopolieseistouaglaismatos?
Giatigamiestetosopolieseistouaglaismatos?
Κανα μπαν θα ρίξωΕντούτοις, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο αγαπητός Λαμπάκης, εξακολουθεί
να τελεί υπό δοκιμασία. Θετική και προοδευτική μεν, δοκιμασία δε.
Ελπίζουμε να μην απογοητεύσει τις προσδοκίες μας. Για την ώρα η παρουσία του
κρίνεται ως λίαν ικανοποιητική και ευχάριστη!
Denyparchei(kalitero)manaristisproktolichies.giatidenyparxeimanarisoulei
giatidenyparxeimanarisoulei