Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.461
- Πόντοι
- 24.436
Καλημέρα συναγωνιστές, ακόμη μια μέρα εν ζωή!
Έτσι είναι και χαίρομαι που έχετε πυκνώσει την παρουσία σας εδώ.
:S :S :S αφού επιζήσατε της φόλας ...
και φαινόταν ωραίο μωρό...
:S :S :S αφού επιζήσατε της φόλας ...
και φαινόταν ωραίο μωρό...
Θα ήθελα να βρίσκομαι στις καθημερινές συζητήσεις του νήματος περισσότερο μιας και λειτουργεί σαν αγχολυτικό, δυστυχώς η καθημερινότητα είναι βάρβαρη.
Οι LEds τραγουδούν ότι a big legged woman ain't got no soul.
Ο νηματοθέτης λέει ότι a tattoed lady ain't got no soul ...
Σεις, εις την περίπτωσιν καθήν δεν είσθε κλώνος παλαιότερου μέλους, θα πρέπει να ακούτε τις συμβουλές των παλαιοτέρων εδώ στο νήμα.
Χθες ο κ. διομήδης μας σας έδωσε μία πολύ σοφή συμβουλή, την οποία δείχνετε να αγνοείτε. Με το να εμπλέκεστε σε λογομαχίες με έτερα νικς εις έτερα ποταπά και ιταμά νήματα, είναι πολύ πιθανό ότι θα καταλήξετε να φοράτε την φανέλα του ΟΣΦΠ. Γι΄ αυτό τα μέλη του παρόντος σπάνια γράφουν εις έτερα νήματα και όταν το κάνουν, προσέχουν.
Δεν γνωρίζετε τις πολιτικές και προσωπικές ισορροπίες του παρόντος ιστοτόπου και γι΄ αυτό καλό είναι να προφυλάσσετε τον εαυτό σας.
Τα συνήθως ορθά επιχειρήματά σας δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε τον κόσμο ούτε την γνώμη συγκεκριμένων πλην πολλών νικς εδώ μέσα.
So please, remain safe and sound while you are able to, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα σας συνεβούλευε.
Έχουμε αρκετά μέτωπα μάχης με εξωγενείς παράγοντες στο παρόν νήμα. Μην μας προσθέσετε ακόμη ένα. Όχι ότι δεν θα σταθούμε δίπλα σας, αν συμβεί αλλά καλό θα είναι να μην συμβεί.
Και να γνωρίζετε ότι τελείτε υπό επιτήρηση στο παρόν.
[/quoteδεν ενεπλακην σε καμοια λογομαχια ...εκτος απο μια με καποιο μελος που εβριζε ασυστολα ...ομως ακομα κι εκει κρατισα χαρακτηρα...δευτερον ποτε δεν θιγω τα πολητικα πιστευω κανενος γιατι δεν με αφορουν...εκφραζω απλα απλα τη γνωμη μου επι της ουσιας του καθε θρεντν που μπαινω ...κι οχι για το τι κρυβεται πισω απο αυτη την ουσια...οταν διαβαζω ομως καποιον να βριζει ...περαν του ...ας πουμε αντιδικου του...και οικογενειες εκει νευριαζω ...γιατι κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του και νομιζει οτι ειναι Θεος...ομως ουτε κι εκει πηρα θεση γιατι απλα δε με αφορουσε...το οτι θυμωσα ...ναι δεν το κρυβω ...αλλα μεχρι εκει...το κρατησα για μενα...μη μου προσαπτεις πραγματα που δεν ισχυουν ...και αν τελικα πεφτω λιγος για το υπαρχων νημα απλα πητε το μου...ουδεμια παρεξηγηση...ουτε μπαν ουτε τιποτα απλα θα αποχωρισω ..δεν θα ερθει και η συντελια του κοσμου...για κανεναν μας...εδω ειμαστε για να κανουμε την πλακα μας..ειστε ενα σουπερ παρεακι που γουσταρω τρελα...ομως δεν εχω και την απαιτηση να με αποδεχτει...εμενα τον χθεσινο...γιατι κακα τα ψεματα χθεσινος ειμαι εδω ...αυτα...και συγνωμη αν χαλασα την ατμοσφαιρα με τη οποια σοβαροτητα του ποσταρισματος μουΣεις, εις την περίπτωσιν καθήν δεν είσθε κλώνος παλαιότερου μέλους, θα πρέπει να ακούτε τις συμβουλές των παλαιοτέρων εδώ στο νήμα.
Χθες ο κ. διομήδης μας σας έδωσε μία πολύ σοφή συμβουλή, την οποία δείχνετε να αγνοείτε. Με το να εμπλέκεστε σε λογομαχίες με έτερα νικς εις έτερα ποταπά και ιταμά νήματα, είναι πολύ πιθανό ότι θα καταλήξετε να φοράτε την φανέλα του ΟΣΦΠ. Γι΄ αυτό τα μέλη του παρόντος σπάνια γράφουν εις έτερα νήματα και όταν το κάνουν, προσέχουν.
Δεν γνωρίζετε τις πολιτικές και προσωπικές ισορροπίες του παρόντος ιστοτόπου και γι΄ αυτό καλό είναι να προφυλάσσετε τον εαυτό σας.
Τα συνήθως ορθά επιχειρήματά σας δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε τον κόσμο ούτε την γνώμη συγκεκριμένων πλην πολλών νικς εδώ μέσα.
So please, remain safe and sound while you are able to, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα σας συνεβούλευε.
Έχουμε αρκετά μέτωπα μάχης με εξωγενείς παράγοντες στο παρόν νήμα. Μην μας προσθέσετε ακόμη ένα. Όχι ότι δεν θα σταθούμε δίπλα σας, αν συμβεί αλλά καλό θα είναι να μην συμβεί.
Και να γνωρίζετε ότι τελείτε υπό επιτήρηση στο παρόν.
Αναγνώσατε, παρακαλώ, την παρακάτω κριτική μου. Κουτί με την δική σας... Φευ!
δεν ενεπλακην σε καμοια λογομαχια ...εκτος απο μια με καποιο μελος που εβριζε ασυστολα ...ομως ακομα κι εκει κρατισα χαρακτηρα...δευτερον ποτε δεν θιγω τα πολητικα πιστευω κανενος γιατι δεν με αφορουν...εκφραζω απλα απλα τη γνωμη μου επι της ουσιας του καθε θρεντν που μπαινω ...κι οχι για το τι κρυβεται πισω απο αυτη την ουσια...οταν διαβαζω ομως καποιον να βριζει ...περαν του ...ας πουμε αντιδικου του...και οικογενειες εκει νευριαζω ...γιατι κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του και νομιζει οτι ειναι Θεος...ομως ουτε κι εκει πηρα θεση γιατι απλα δε με αφορουσε...το οτι θυμωσα ...ναι δεν το κρυβω ...αλλα μεχρι εκει...το κρατησα για μενα...μη μου προσαπτεις πραγματα που δεν ισχυουν ...και αν τελικα πεφτω λιγος για το υπαρχων νημα απλα πητε το μου...ουδεμια παρεξηγηση...ουτε μπαν ουτε τιποτα απλα θα αποχωρισω ..δεν θα ερθει και η συντελια του κοσμου...για κανεναν μας...εδω ειμαστε για να κανουμε την πλακα μας..ειστε ενα σουπερ παρεακι που γουσταρω τρελα...ομως δεν εχω και την απαιτηση να με αποδεχτει...εμενα τον χθεσινο...γιατι κακα τα ψεματα χθεσινος ειμαι εδω ...αυτα...και συγνωμη αν χαλασα την ατμοσφαιρα με τη οποια σοβαροτητα του ποσταρισματος μου
...... Ποιός γαμαει τελικά ??
Δεν πίπτετε ολίγος δια το παρόν νήμα.
Παρακαλώ, συνεχίσατε!
Δίπλα σας είμεθα.
Δεν πίπτετε ολίγος δια το παρόν νήμα.
Παρακαλώ, συνεχίσατε!
Δίπλα σας είμεθα.
...... Ποιός γαμαει τελικά ??