erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να το και το άλλο το ζαβο..προσεξε μην σε χυσουν μεσα σε κανα λεωφορειο… :S
να το και το άλλο το ζαβο..προσεξε μην σε χυσουν μεσα σε κανα λεωφορειο… :S
Εντωμεταξυ τον κλαψομουνη τον Πλούταρχο τον μισώ
χαιρετισμους στην παντα ερωτικη θεσσαλονικη απο τον παντα καυλωμενο πειραιαγιαυτό είμαστε ερωτικοι γιατί δεν πλενομαστε
ο βαγγελας μας εχει βαζει ντουζιερες στης στασεις λεωφορειων....Δεν έχει Βαγγελα αφού
έχω δεχτεί σήμερα πολλά χαιρετίσματα από Πειραιά και σύντομα θα βρίσκομαι εκεί για να απολαύσω κάνα ποτάκι στο Τσε και όπου με πάνε τέλος πάντωνχαιρετισμους στην παντα ερωτικη θεσσαλονικη απο τον παντα καυλωμενο πειραια
χαχαχαχα κλαίωμυριζω σαν ασβος στη λιμνη δοξα στο κουτουκι του σταικου θες να στον εχωσω?
μυριζω σαν ασβος στη λιμνη δοξα στο κουτουκι του σταικου θες να στον εχωσω?μυρίζω σαν βροχή σε φρέσκο χώμα γεμάτο άνθη στη λίμνη κόμο
εκει διπλα μενω ερι...έχω δεχτεί σήμερα πολλά χαιρετίσματα από Πειραιά και σύντομα θα βρίσκομαι εκεί για να απολαύσω κάνα ποτάκι στο Τσε και όπου με πάνε τέλος πάντων
Να πας Τρουμπα λαιβ με Κολλιαέχω δεχτεί σήμερα πολλά χαιρετίσματα από Πειραιά και σύντομα θα βρίσκομαι εκεί για να απολαύσω κάνα ποτάκι στο Τσε και όπου με πάνε τέλος πάντων
στα παπαρια μας αφουέχω δεχτεί σήμερα πολλά χαιρετίσματα από Πειραιά και σύντομα θα βρίσκομαι εκεί για να απολαύσω κάνα ποτάκι στο Τσε και όπου με πάνε τέλος πάντων
αρρώστιαΝα πας Τρουμπα λαιβ με Κολλια
ωραία και εγώ κάπου εκεί κοντά θα μένωεκει διπλα μενω ερι...
φαίνεταιστα παπαρια μας αφου
βουτα από σήμερα γιατί προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.πες μας ποτε ερχεσαι να βουτήξουμε πασαλιμανι και να παμε κολυμπώντας μεχρι την σαμο... :S
έχω δεχτεί σήμερα πολλά χαιρετίσματα από Πειραιά και σύντομα θα βρίσκομαι εκεί για να απολαύσω κάνα ποτάκι στο Τσε και όπου με πάνε τέλος πάντων
ερχεσαι για το παιχνιδι φανταζομαι....ωραία και εγώ κάπου εκεί κοντά θα μένω
αψογη για αλλη μια φορααρρώστια
έρχομαι γιατί έχω κάτι δουλειές, γιατί θα φύγω μετά για τα νησιά και γιατί ο αέρας του Πειραιά μου φτιάχνει την διάθεση...ερχεσαι για το παιχνιδι φανταζομαι....