κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.938
- Πόντοι
- 19.795
Τι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;Στιγμιότυπο από την σημερινή παρέμβαση του Κου Νικοτρίβη σε άλλο νήμα
Τι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;Στιγμιότυπο από την σημερινή παρέμβαση του Κου Νικοτρίβη σε άλλο νήμα
όχι ρεΤι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;
Τι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;
όχι ρε
κρότου λάμψης ήταν, δεν είχαμε θύματα, 'ενα κλωνάρι μόνο
Στιγμιότυπο από την σημερινή παρέμβαση του Κου Νικοτρίβη σε άλλο νήμα
Μιλάς εσυ που πας και τις παίρνεις από το αεροδρόμιο με το ταξί;;;
Ένα ίσον κανένα, για τους αχ καυλα, αχ καυλα. Ρωτήστε και κανέναν Κωλο-γερο, που με το ένα καλύπτεται για ένα μήνα.ένα ίσον κανένα
τι να κανεις τα επεισόδια των κοινών θνητών? Εσύ φέρνεις τα κορίτσια του γκλάμουρΚαλησπέρα παιδγια
Εχω χάσει επεισόδια
Ένα ίσον κανένα, για τους αχ καυλα, αχ καυλα. Ρωτήστε και κανέναν Κωλο-γερο, που με το ένα καλύπτεται για ένα μήνα.
τι να κανεις τα επεισόδια των κοινών θνητών? Εσύ φέρνεις τα κορίτσια του γκλάμουρ
στο νησί σου? θα ανοίξουν σίγουρα
Κοινός θνητός με τεράστια πορνοκαριερα
Θα κάνω πρόταση για υποκατάστημα :S
Ένα ίσον κανένα, για τους αχ καυλα, αχ καυλα. Ρωτήστε και κανέναν Κωλο-γερο, που με το ένα καλύπτεται για μια μερα.
Κοινός θνητός με τεράστια πορνοκαριερα
Θα κάνω πρόταση για υποκατάστημα :S
Να έρθω για οδηγός με το παπί... Ξέρω και από βέσπα...στο νησί σου? θα ανοίξουν σίγουρα
Άμα κάνεις παρέα με τον Τριβη τον Τζιμακο και τον ,xxxxxxxxxxL, φυσικό είναι το 18ποντο, (ιδανικό μέγεθος κατά την ειδικό, κύρια Χατζή) να φαίνεται γαριδακι.για κλωνάρια μιλάμε όχι για γαριδάκια >
Who's "καυλιάρη"...Αρα έχουμε στη συλλογή μας το:
«Αχ καυλα αχ καυλα» και το
«Αχ καυλιαρη μου»... σωστά;
Κωλογερακο το εσιαξα λίγο!
στο νησί σου? θα ανοίξουν σίγουρα
Να έρθω για οδηγός με το παπί... Ξέρω και από βέσπα...
Ποιος είναι ο κάτοχος του 18ποντου... λέμε τώρα...Άμα κάνεις παρέα με τον Τριβη τον Τζιμακο και τον ,xxxxxxxxxxL, φυσικό είναι το 18ποντο, (ιδανικό μέγεθος κατά την ειδικό, κύρια Χατζή) να φαίνεται γαριδακι.
Άμα κάνεις παρέα με τον Τριβη τον Τζιμακο και τον ,xxxxxxxxxxL, φυσικό είναι το 18ποντο, (ιδανικό μέγεθος κατά την ειδικό, κύρια Χατζή) να φαίνεται γαριδακι.