κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.167
- Πόντοι
- 19.795
Τι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;Στιγμιότυπο από την σημερινή παρέμβαση του Κου Νικοτρίβη σε άλλο νήμα
Τι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;Στιγμιότυπο από την σημερινή παρέμβαση του Κου Νικοτρίβη σε άλλο νήμα
όχι ρεΤι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;
Τι; Πάλι τσακώθηκε σε νήμα με πιπινοκοριτσο;
όχι ρε
κρότου λάμψης ήταν, δεν είχαμε θύματα, 'ενα κλωνάρι μόνο![]()
Στιγμιότυπο από την σημερινή παρέμβαση του Κου Νικοτρίβη σε άλλο νήμα
![]()
![]()
Μιλάς εσυ που πας και τις παίρνεις από το αεροδρόμιο με το ταξί;;;
![]()
![]()
![]()
Ένα ίσον κανένα, για τους αχ καυλα, αχ καυλα. Ρωτήστε και κανέναν Κωλο-γερο, που με το ένα καλύπτεται για ένα μήνα.ένα ίσον κανένα![]()
τι να κανεις τα επεισόδια των κοινών θνητών? Εσύ φέρνεις τα κορίτσια του γκλάμουρΚαλησπέρα παιδγια
Εχω χάσει επεισόδια![]()
Ένα ίσον κανένα, για τους αχ καυλα, αχ καυλα. Ρωτήστε και κανέναν Κωλο-γερο, που με το ένα καλύπτεται για ένα μήνα.![]()
τι να κανεις τα επεισόδια των κοινών θνητών? Εσύ φέρνεις τα κορίτσια του γκλάμουρ![]()
στο νησί σου? θα ανοίξουν σίγουρα![]()
![]()
Κοινός θνητός με τεράστια πορνοκαριερα![]()
![]()
Θα κάνω πρόταση για υποκατάστημα :S
Ένα ίσον κανένα, για τους αχ καυλα, αχ καυλα. Ρωτήστε και κανέναν Κωλο-γερο, που με το ένα καλύπτεται για μια μερα.![]()
![]()
![]()
Κοινός θνητός με τεράστια πορνοκαριερα![]()
![]()
Θα κάνω πρόταση για υποκατάστημα :S
Να έρθω για οδηγός με το παπί...στο νησί σου? θα ανοίξουν σίγουρα![]()
![]()
Άμα κάνεις παρέα με τον Τριβη τον Τζιμακο και τον ,xxxxxxxxxxL, φυσικό είναι το 18ποντο, (ιδανικό μέγεθος κατά την ειδικό, κύρια Χατζή) να φαίνεται γαριδακι.για κλωνάρια μιλάμε όχι για γαριδάκια >![]()
Who's "καυλιάρη"...Αρα έχουμε στη συλλογή μας το:
«Αχ καυλα αχ καυλα» και το
«Αχ καυλιαρη μου»... σωστά;
Κωλογερακο το εσιαξα λίγο!![]()
στο νησί σου? θα ανοίξουν σίγουρα![]()
![]()
Να έρθω για οδηγός με το παπί...Ξέρω και από βέσπα...
![]()
Ποιος είναι ο κάτοχος του 18ποντου...Άμα κάνεις παρέα με τον Τριβη τον Τζιμακο και τον ,xxxxxxxxxxL, φυσικό είναι το 18ποντο, (ιδανικό μέγεθος κατά την ειδικό, κύρια Χατζή) να φαίνεται γαριδακι.![]()
Άμα κάνεις παρέα με τον Τριβη τον Τζιμακο και τον ,xxxxxxxxxxL, φυσικό είναι το 18ποντο, (ιδανικό μέγεθος κατά την ειδικό, κύρια Χατζή) να φαίνεται γαριδακι.![]()