NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
διαστρεβλωση της αλήθειαςΑφού τυλίγεις το φίδι γύρω από τη μέση σου, φυσικό είναι να φαίνεσαι χοντρός.
η μόνη αλήθεια εγώ ειμί
διαστρεβλωση της αλήθειαςΑφού τυλίγεις το φίδι γύρω από τη μέση σου, φυσικό είναι να φαίνεσαι χοντρός.
Ποιανου εισαι εσύ; Του Τριβη;
Αφού η Ερη υποσχέθηκε φαγητό. Αυτονόητο είναι ότι ο ευτραφής φίλος μας θα την ψηφιζε
Υπάρχει ο τρουμπ...
England 's got a new P.M.
[size=20pt]Like a damp towel on a line': the day Boris Johnson got stuck on a zip wire... [/size]
βάλε τη μπαρίστα να εξυπηρετήσει
Φτου πλάκωσε πελατεια
Το θέμα ειναι να μην το λησμονήσει η ΕρηΚαι πίπες
Μην το λησμονας
θέλω μια σοκολάτα κρύα
Το θέμα ειναι να μην το λησμονήσει η Ερη
[size=30pt]H Μονομελής Επιτροπή Ανιχνεύσεως Κλώνων ανακοινώνει ότι η έρευνα περί του κ. Λαμπάκη επερατώθη και το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι κλώνος μέλους του νήματός μας.
Τον παρακαλούμε να το ομολογήσει και ο ίδιος και να γράφει με το μητρικό νικ του.[/size]
Δεν έχουμε
Ice tea σε πολλες γεύσεις εάν επιθυμείτε
Αφού τυλίγεις το φίδι γύρω από τη μέση σου, φυσικό είναι να φαίνεσαι χοντρός.
άσχετο, αλλά είναι κάτι τύποι/τύπισσες 150-200 κιλά που παραγγέλνουν καφέδες ή συναφή,
με ένα σωρό υλικά μέσα και το μόνο που τους καίει είναι να μην ξεχάσουν να βάλουν μαύρη/καφέ ζάχαρη!
Διαβάζουν πολλά βιβλία διατροφής και μορφώνονται
Άσχετη φωτο αλλά μου αρέσει...
τι διαβάζει ή κυρία?
Τα απομνημονεύματα του Παπαδιαμάντη
Όπως ο Άστατος. Κατεβάζει 4 πιατέλες μπριζόλακια στου Τέλη και μετά πάει δίπλα στην Εβγα και παίρνει και ένα γιαουρτακι 0% για την δίαιτα.άσχετο, αλλά είναι κάτι τύποι/τύπισσες 150-200 κιλά που παραγγέλνουν καφέδες ή συναφή,
με ένα σωρό υλικά μέσα και το μόνο που τους καίει είναι να μην ξεχάσουν να βάλουν μαύρη/καφέ ζάχαρη!