troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.703
- Πόντοι
- 5.506
ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙαααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχ αμεεεεεεεεεεεεε
ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙαααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχ αμεεεεεεεεεεεεε
ερι πιπ- εριΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ερι οταν ελθεις εν την βασιλεια σου δωσε το υπουργειο ηθων και λεσχων...θα κανω δουλεια εκειερι πιπ- ερι
το ξέρω τρουμπακιιιιιιιιερι οταν ελθεις εν την βασιλεια σου δωσε το υπουργειο ηθων και λεσχων...θα κανω δουλεια εκει
θα κανω θρεντ για τους 10 πιστους μου ψηφοφορους θα τους στελνω βυζια κωλους και θα τους μαγειρευω επίσης θα τους κάνω πιπες
μπλι ε; καλα...
θα κανω θρεντ για τους 10 πιστους μου ψηφοφορους θα τους στελνω βυζια κωλους και θα τους μαγειρευω επίσης θα τους κάνω πιπες
να εισαι σιγουρος...
δεν ξεχνω το λιανοκλαδι...
θειο αυτη ειναι ιστορια για χιονισμενη μερα του φλεβαρη ολοι μαζεμενοι γυρω απο το τζακι του νηματος....τωρα ειναι ωρες χαραςθείο θύμισέ μας τις δραματικές στιγμές
Έρη και οι 10 ψηφοφόροι σου αλλά και εμείς, έχουμε ένα κοινό, θέλουμε να σε πηδήξουμε!
Μην μας αφήσεις στην απέξω...
θειο αυτη ειναι ιστορια για χιονισμενη μερα του φλεβαρη ολοι μαζεμενοι γυρω απο το τζακι του νηματος....τωρα ειναι ωρες χαρας
ποιο χαρτοφυλακιο να σου δωσει η ερι?θες το πολιτισμου?η το αθλητισμου?
Έτσι κι αλλιώς τόσο μικρά πουλάκια, παρά τις όποιες προσπάθειες, αυτά πάντα απ' έξω μένουν.... :S
θα σου δωσει το νεοσυστατο μεταλικης μουσικηςχμμ.... αθλητισμού... μπα...
δε ξέρω...
θα σου δωσει το νεοσυστατο μεταλλικης μουσικης