κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.214
- Πόντοι
- 19.795
Αυτή τη διπλή παράθεση, πως την κάνετε ρε παιδιά;Χαιρεταιαιαιαι.....![]()
![]()
Αυτή τη διπλή παράθεση, πως την κάνετε ρε παιδιά;Χαιρεταιαιαιαι.....![]()
![]()
Ποιανού κλώνος είπαμε, είναι αυτός;![]()
Λες να είναι κλώνος του χάρου; :SΔεν ξέρω εάν είναι κλώνος πάντως έχει στείλει 2-3 ποστ και έχουν τρομάξει τα παππουδια...
Δεν θυμαμαι ακριβως τι γινόταν όταν πόσταρε εδώ λόγω Αλτσχάιμερ πάντως τρόμαζαν οι γέροντες... (μπλόκαρε το νήμα, έστελνε ποστ αλλά δεν φαινόταν στο λογαριασμό του ότι είχε στείλει... )
Αυτή τη διπλή παράθεση, πως την κάνετε ρε παιδιά;
Ανοίγεις σε δύο διαφορετικές καρτέλες το κάθε ποστ. Κανείς copy το κάθε ποστ με τα tag της παράθεσης και το βάζεις σε νέο κείμενο που ανοίγεις να απαντήσεις. Η μία κάτω από την άλλη.Αυτή τη διπλή παράθεση, πως την κάνετε ρε παιδιά;
Ποιανού κλώνος είπαμε, είναι αυτός;![]()
Αυτή τη διπλή παράθεση, πως την κάνετε ρε παιδιά;
Λες να είναι κλώνος του χάρου; :S![]()
Δοκιμή.Τιποτσ.Πατάς παράθεση σε ένα ποστ και μετά ξαναπατάς παράθεση σε άλλο ποστ και συν χωνεύονται και τα δυο μαζί
Μόλις πατάω παράθεση, με πάει στη παράθεση. Δεν προλαβαίνω να πατήσω και δεύτερη παράθεση.Κανε παράθεση τα 3 μνμ τα δικά μου τώρα να δεις
Και τα σβήνουμε μετα
Τώρα στα γεράματα, μάθε τον κωλό-γερο γράμματα....
Γάματα, και ξαναγάματα, με κεφαλαία γράμματα...![]()
Εντάξει. Αντιγραφή και επικόλληση ξέρω να κάνω. Στη παλαιολιθική εποχή, αντέγραφα στα σπήλαια τα κυνήγια που καναμεΑντιγραφη και επικόλληση στην απάντηση που πας να κάνεις κωλογερε. Δες εικόνα.
Εντάξει. Αντιγραφή και επικόλληση ξέρω να κάνω. Στη παλαιολιθική εποχή, αντέγραφα στα σπήλαια τα κυνήγια που καναμε![]()
Εντάξει. Αντιγραφή και επικόλληση ξέρω να κάνω. Στη παλαιολιθική εποχή, αντέγραφα στα σπήλαια τα κυνήγια που καναμε![]()
θα την έβγαλε ρομαντικά σε κανένα παγκάκι. Αφού ο τσιγκούνης ο θείος του πενεται. :SΠεριμένουμε και το θειο τρουμπ να μας πει πως πήγε το ραντεβουδάκι![]()
![]()
![]()
θα την έβγαλε ρομαντικά σε κανένα παγκάκι. Αφού ο τσιγκούνης ο θείος του πενεται. :S
Καλύτερα να είχε για θειο το Σκρουτζ![]()
![]()
Ο τρουμπ είναι ρομαντικός οποτε σίγουρα θα της έδωσε κάτι να γλυψει :S
Καμμία γρανίτα ας πούμε![]()