blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
τελείωσε?![]()
να φύγω?![]()
Αυτός ο Έρως ουδέποτε θα τελειώσει!
τελείωσε?![]()
να φύγω?![]()
τυπε αυτος ο κριμσον ηταν παλιος σεντερ φορ του φωστηρα?Knowledge is a deadly friend
If no one sets the rules.
Epitaph, King Krimson.
κηδεία το κάναμε εδω μεσα . στο τελος θα πινουν και θα κουβεντιαζουν οι δυο τους![]()
![]()
![]()
![]()
κηδεία το κάναμε εδω μεσα . στο τελος θα πινουν και θα κουβεντιαζουν οι δυο τους![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε αυτος ο κριμσον ηταν παλιος σεντερ φορ του φωστηρα?![]()
σκασιλα μου εγω τον θελω μονο για σεξΜε τον κ. brabus είμεθα σε διαφορετικά μήκη κύματος. Πλην όμως με μία φιάλη εκ Σκωτίας θα ηδυνάμην να συζητήσω συντροφικώς.
Πω πω θεούλι μου δεν σας αντεχω με το παρελθον που σας πονεσε με γυριζουν τα μυαλα οποτε το ακουω αυτο.![]()
τυπε θα πρεπει να φορεσω καρω φουστανι ως το γονατο για να μπορεσουμε να συνεννοηθουμε?Με τον κ. brabus είμεθα σε διαφορετικά μήκη κύματος. Πλην όμως με μία φιάλη εκ Σκωτίας θα ηδυνάμην να συζητήσω συντροφικώς.
Αυτός ο Έρως ουδέποτε θα τελειώσει!![]()
σκασιλα μου εγω τον θελω μονο για σεξ![]()
Αλλάζει δεν αλλαζει μας τα κανατε τσουρεκια με το παρελθονΚαι τι να κάνουμε, κυρία;
Όλοι έχουμε ένα παρελθόν. Δεν αλλάζει αυτό.
τυπε θα πρεπει να φορεσω καρω φουστανι ως το γονατο για να μπορεσουμε να συνεννοηθουμε?![]()
να ξερεις μπορω να καταλαβω αν η γαμιολα μου ερχεται σε οργασμοσκασιλα μου εγω τον θελω μονο για σεξ![]()
Αλλάζει δεν αλλαζει μας τα κανατε τσουρεκια με το παρελθον![]()
πιο πιθανο να δωσει με εσενα για σκοτςΔώστε ραντεβού στο Λιανοκλάδι κρυφά από τον κ. troubakhs μου όμως ...
Όχι.
Προτιμώ την προφορά του East End. Μου αρκεί.
ο μπραμπ το 2011Ποίος ωμίλησε περί του παρελθόντος;;;;![]()
από εκεί δεν είναι οι Maiden?