κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.243
- Πόντοι
- 19.795
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΡΙΝΑΛ-ΡΕΓΓΙΝΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΟ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΥΖΓΙΑ
ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ
φιδι
δεν είσαι ανηψιός του![]()
Ζεις ακόμη κωλόγερε;Όπερ έδει, δείξαι!
έχω ακούσει ότι όποιος δίνει ότι έχει καταντάει φτωχός![]()
Ζεις ακόμη κωλόγερε;
Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί;Μου ήρεσε η κριτική σας και ο διάλογος με το μεγαλύτερο Ον επιστημονικής φαντασίας, που έχει εφεύρει ο ανθρώπινος νους.
Διατηρώ όμως μία ερώτηση περί της εργαζομένης, εικάζων μεγάλην τύφλωσιν υμών ου μην παράλειψιν εντοπισμού βασικών ατελειών της.
Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί;
Όταν γαμιέσαι, κουνιέσαι;Απορώ διατί το απωθητικώς δύσμορφον των άκρων της και δη των κάτω, δεν εστάθη αποτρεπτικός παράγων δι΄ υμάς καίτοι αυτοεπαιρομένου περί του εκλεκτικού γούστου υμών.
Κοινώς και ως η πλέμπα θα ερωτούσε: Είσθε σαβουρογάμης;![]()
Και για να σας απαντήσω εις το αυτόν ύφος: Υμείς δεν έχουμε ανάγκη πρωκτολειχίας ίνα επιτύχουμε στύσιν.Απορώ διατί το απωθητικώς δύσμορφον των άκρων της και δη των κάτω, δεν εστάθη αποτρεπτικός παράγων δι΄ υμάς καίτοι αυτοεπαιρομένου περί του εκλεκτικού γούστου υμών.
Κοινώς και ως η πλέμπα θα ερωτούσε: Είσθε σαβουρογάμης;![]()
Και για να σας απαντήσω εις το αυτόν ύφος: Υμείς δεν έχουμε ανάγκη πρωκτολειχίας ίνα επιτύχουμε στύσιν.
Και για να σας απαντήσω εις το αυτόν ύφος: Υμείς δεν έχουμε ανάγκη πρωκτολειχίας ίνα επιτύχουμε στύσιν.
Γεροξεκούτη , η κοπελίτσα είναι μια χαρά. Σε 3 ώρες με τελείωσε 4 φορές. Εσύ 4 φορές θ τελειώσεις σε 3 μήνες...Δεν ετέθη αμφιβολία περί τούτου πλην όμως δεν απαντάτε εις το κρίσιμον ερώτημα.![]()
Ντάξει ρε κωλόγερε, μη βαράς. Ακόμη σουρωμένος από χθες είμαι, και καφέ δεν ήπια ...Και προφανώς θα θέλατε να αναγράψετε <Ημείς> και όχι <Υμείς>, πλην εάν πάσχετε εκ διπολικής διαταραχής ως και ο κ. Vlandis4.
Γεροξεκούτη , η κοπελίτσα είναι μια χαρά. Σε 3 ώρες με τελείωσε 4 φορές. Εσύ 4 φορές θ τελειώσεις σε 3 μήνες...
Αυτή είναι η διαφορά μας , καθ ην περίπτωσιν διέλαθε της υμετέρας προσοχής...
Ντάξει ρε κωλόγερε, μη βαράς. Ακόμη σουρωμένος από χθες είμαι, και καφέ δεν ήπια ...
Την έχεις δει από κοντά και έχεις άποψη;Ούτε περί τούτου ετέθη αμφιβολία.
Περί των δυσμόρφων άκρων της όμως;
Την έχεις δει από κοντά και έχεις άποψη;
Εγώ ήπια, εσύ σούρωσες ρε ;;;;Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.