NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δε δέχεσαι τον ανδρικό βιασμό?
τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου..![]()
δε δέχεσαι τον ανδρικό βιασμό?
τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου..![]()
επρεπε να ψηφίσουμε όλοι ποδολάγνο και να αναγκαστεί να κάνει τράμπα μαζί τουεχω 3 και 9 ο μπλι. κοινώς πηραμε τα τρια![]()
κάτσε βρε, δεν τον έριξα ακόμηεπισης μην στελνετε inbox αφου ΔΕΝ με ψηφίζετε γιατι θα πάρετε και τα δικά μου τρια![]()
![]()
![]()
![]()
τι?ψηφισα
τον δέχομαι φυσικα αλλα έχω μερικε αποριε.πως του σηκώθηκε αφου δεν ηθελε;δε δέχεσαι τον ανδρικό βιασμό?
τον δέχομαι φυσικα αλλα έχω μερικε αποριε.πως του σηκώθηκε αφου δεν ηθελε;
μαλάκα πες ότι αν ήμουν στην ψηφοφορία θα με ψήφιζεςφυσα ρουφα τραβατονε ....
πανευκολακι....μαλάκα πες ότι αν ήμουν στην ψηφοφορία θα με ψήφιζες
γι αυτό δε με έβαλε :-πανευκολακι....
ξερεις τι καριολης ειναι....γι αυτό δε με έβαλε :-
με φοβάται γιατί έχω ρεύμαξερεις τι καριολης ειναι....
ρε... ιατρικά είναι περίεργο νομίζω δηλαδή κατά την διαδικασία που κάποιος δέχεται βια και απειλη δεν λειτουργεί το σύστημα με τον ίδιο τρόπο. εκεί τα παρασυμπαθητικά συστήματα κτλ γιατί ο οργανισμός ετοιμάζεται απο τον εγκέφαλο για φυγή . αυτο μου κάνει εντύπωσηεεεεεεεεεεεεεε μη ρωτας χαζά
αν το πειράζεις σηκώνεται και ας μη θες
εσυ φταις μου δεν ηρθες με το κομμα μας ρετσινα εγω και εσυμαλάκα πες ότι αν ήμουν στην ψηφοφορία θα με ψήφιζες
ρε... ιατρικά είναι περίεργο νομίζω δηλαδή κατά την διαδικασία που κάποιος δέχεται βια και απειλη δεν λειτουργεί το σύστημα με τον ίδιο τρόπο. εκεί τα παρασυμπαθητικά συστήματα κτλ γιατί ο οργανισμός ετοιμάζεται απο τον εγκέφαλο για φυγή . αυτο μου κάνει εντύπωση
δε με βάλατε στο ψηφοδέλτιοεσυ φταις μου δεν ηρθες με το κομμα μας ρετσινα εγω και εσυ![]()
να στο κουνησω να δουμε τι θα γινει;του έδωσαν ουσίες, οπότε ήταν σε κατάσταση μέθης