εκτιμώ την Ερι και τον Κο Κωλό-γερο αλλα ο νηματοθέτης θα μας θάψει όλους οπότε εκλογές καθε τρεις και λίγο δεν είναι καλές για τα αρθριτικά μας![]()
εσενα σε θυμαμαι απο παλια μπιλζαρνταικος εισουν παντα !!!!!
εκτιμώ την Ερι και τον Κο Κωλό-γερο αλλα ο νηματοθέτης θα μας θάψει όλους οπότε εκλογές καθε τρεις και λίγο δεν είναι καλές για τα αρθριτικά μας![]()
Έτσι,σεμνό και προσγειωμένο σε θέλωαν ηθελα παντως την νικη την ειχα στα χερια μυυ για νηματοθετης αλλα ειπαμε δεν ασχολουμαι!!!!!
Έχω μια μικρή υποψία πως ότι και να ψηφίσετε στο τέλος πάλι ... ο νηματοθέτης θα νικήσει... :S :S :S![]()
Έχω μια μικρή υποψία πως ότι και να ψηφίσετε στο τέλος πάλι ... ο νηματοθέτης θα νικήσει... :S :S :S![]()
Έτσι,σεμνό και προσγειωμένο σε θέλω![]()
Μη το λες...μη το λες...μην το γελας καθολου φιλε!!!
θα εριχνα στον αγωνα την ξαδελφη μου την ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ και οποιος με ψηφιζε θα ειχε μιαμιση ωρα μαζι της FREE FUCK!!!
40 χρόνια λέει...![]()
![]()
![]()
Τοσιαξα.[size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Αποφασίζουμε για το ποιος πρωκτολεικτης θα είναι νηματοθέτης του νήματός μας.![]()
αν ηταν blowjobs tits pussy and anal
μπορει και να σε ψηφιζα !!!!!!
Θα έρθει ως τη Θεσσαλονίκη για μένα;.........
......... ΜΏΛΛΛΛΙς τώρα τή διάβασα ...τί θές και γαμάς τίς ξενερωτες .πές έμένα νά σού στείλω μια παντρεμενη μέ 50 ευρω θα στά κάνει ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΑ . & έαν δέ ευχαριστηθείς δέν τήν πληρώνεις......
..... έλεος φίλε μου .... ΜΑΘαΑΝΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ
Υ.Γ. Δέν θά κάνω like