spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.298
- Πόντοι
- 18.546
Όλο σιάχνεις εσύ!το σιαξα![]()
Λοιπόν άκου,το πρωί με τις κατουρόγκαυλες έχω πιο πολύ στύση απ'ότι όταν πηγαίνω με τις πουτάνες.τι να κάνω![]()
Καλημέρα σας.![]()
.... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..δεν είναι η εποχή τούς ακόμα... Από Σεπτέμβρη να πάρουνε λίγο πάχος.
Λοιπόν άκου,το πρωί με τις κατουρόγκαυλες έχω πιο πολύ στύση απ'ότι όταν πηγαίνω με τις πουτάνες.
Τί λες να σημαίνει αυτό;![]()
.........Καλημέρα σας.
Ωραία πράγματα.
Εγώ δυστυχώς δεν πέρασα ωραία όμως εχθές :-
Διαβάστε κριτική χθεσινή![]()
Ήρθε ο έκτος στόλος;το ζουμπουρλουδικο![]()
Συναδέλφισα, πάντα με τον καλό τον λόγο! Καλημέρα!καλημέρα καθικια
καλημερα ιαν μου αφου ξέρεις ειμαι γλυκομιλητη και καλοκαρδη με τα σιχαματα εδω μεσα χαχααχχααχχαχα. Διαβάζω στο θρεντ με στεριανου τις εξαιρετικές ατάκες για το ποια κάνει για οικογένεια. και ρωτω και τα μελη εδω τα γεματα σοφια ποια γυναικα κανει για οικογενεια γιατι μετάλη απορια το έχω ποια ειναι τα κριτηρια σαςΣυναδέλφισα, πάντα με τον καλό τον λόγο! Καλημέρα!
Το αληθινό ζήτημα είναι ποιος άνδρας κάνει για οικογένεια και πολύ φοβάμαι ότι στο σαιτ αυτό μάλλον κανείς μας.καλημερα ιαν μου αφου ξέρεις ειμαι γλυκομιλητη και καλοκαρδη με τα σιχαματα εδω μεσα χαχααχχααχχαχα. Διαβάζω στο θρεντ με στεριανου τις εξαιρετικές ατάκες για το ποια κάνει για οικογένεια. και ρωτω και τα μελη εδω τα γεματα σοφια ποια γυναικα κανει για οικογενεια γιατι μετάλη απορια το έχω ποια ειναι τα κριτηρια σας![]()
αυτό ειναι απολύτως σίγουρο. Αλλά αυτό δεν έχει κανένα ενδιαφέρον . Το αντίστροφο έχει.Το αληθινό ζήτημα είναι ποιος άνδρας κάνει για οικογένεια και πολύ φοβάμαι ότι στο σαιτ αυτό μάλλον κανείς μας.
Θα σου απαντήσω τότε ότι ο καθένας και η καθεμία μπορούν να έχουν την οικογένεια που τους αξίζει. Ο καθείς ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα ελαττώματά του.αυτό ειναι απολύτως σίγουρο. Αλλά αυτό δεν έχει κανένα ενδιαφέρον . Το αντίστροφο έχει.