troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.180
- Πόντοι
- 5.506
Λοιπόν!
Σας εκδιώκουμε εμείς και δηλ.ο νηματοθέτης. Και καλό είναι να φύγετε άμεσα. Αλλιώς θα έχετε την τύχη που είχαν και άλλοι στο παρελθόν.
Στο καλό.
οκ, κύριε νηματοθέτα. Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω.
ρε ερι κανεις λαθος ενα γραμμα αλλα δεν ειναι το κρισιμο ρε συτα πατατακια αυτα τα καινουργια με την ολικη αλεσ γιατι τα εφτιαξαν;αν θελω να φαω παπατακι θελω να ειναι ανθυγιεινό ρε φιλε
εισαι απλας,κιμπαρης και ανοιχτοχερηςΤο νήμα της αφθονίας!!!
ισως γιατι πειναωρε ερι κανεις λαθος ενα γραμμα αλλα δεν ειναι το κρισιμο ρε συ
Τώρα ζήτα που είναι σε ευθυμίαεισαι απλας,κιμπαρης και ανοιχτοχερης
εισαι απλας,κιμπαρης και ανοιχτοχερης
γαμα τα ρε σιθ...πιο ευκολο ειναι να μου δωσει ο αμτζκ παρα ο σπαγκοςΤώρα ζήτα που είναι σε ευθυμία![]()
ουτε ενα πτι φουρ δεν φαγαμε φετο ομωςΚαι γαλαντόμος, παιδί μου!
Η Ψευδαίσθηση μεγαλείου δείχνει ψυχιατρικά προβλήματα. Είναι διασκεδαστικό να νομίσεις ότι μπορείς να με διώξεις από ένα δημόσιο νήμα, και να με αποχαιρετάς κιόλας. Θα γράφω, όποτε θέλω, αν θέλω με τον τρόπο που θέλω. Και όταν αποκτήσεις δικιά σου σελίδα, τότε ναι μπορείς να με διώξεις. Μέχρι τότε, απλά θα φαντασιώνεσαι, και μάλιστα στο νήμα των παπούδων
Γιατί ρε συ,αφού τώρα είπε ότι είναι και γαλακτοκομοςγαμα τα ρε σιθ...πιο ευκολο ειναι να μου δωσει ο αμτζκ παρα ο σπαγκος
Λοιπόν!
Σας εκδιώκουμε εμείς και δηλ.ο νηματοθέτης. Και καλό είναι να φύγετε άμεσα. Αλλιώς θα έχετε την τύχη που είχαν και άλλοι στο παρελθόν.
Στο καλό.
ουτε ενα πτι φουρ δεν φαγαμε φετο ομως![]()
ουτε μισο βυζι να του στειλεις εριουτε ενα πτι φουρ δεν φαγαμε φετο ομως![]()
ουτε μισο βυζι να του στειλεις ερι