iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Καλησπέρα αγαπητέ Βασίλη και καλή εβδομάδαΚαλησπέρα σας!!!!!Καλή εβδομάδα κύριοι....!!!!

Καλησπέρα αγαπητέ Βασίλη και καλή εβδομάδαΚαλησπέρα σας!!!!!Καλή εβδομάδα κύριοι....!!!!
Νόμιζα ότι άλλα είναι τα καθήκοντα της τροφούΠροφανώς η αδελφή του ...![]()
δεν εχω υποβαλει τον εαυτο μου σε μεγαλυτερη δοκιμασια ποτε και για κανενα λογο περα απ το να καταφερω να τελειωσω αυτο το μπουρδελο αυτουνου του μαλακα 1000 τοσες σελιδες μιας ατελειωτης αηδιας που πεταξα 30 φορες στο ντουβαρι εφαγα 7 μηνες προσπαθωντας να το τελειωσω ενας αχταρμας ανοησιας, καμιας συναφειας λογυδριο μπορω να βαλω τον μπουτσο μου και να τον κοψω οτι δεν εχει γραφτει κι ουτε προκειται ποτε να γραφτει στην ιστορια της λογοτεχνιας χειροτερο απο αυτο οταν το τελειωσα πηγα στον καθρεπτη μου και αυτοπαρασημοφορηθηκα με το μεταλλιο υπομονης
εγω εσυ κι ο μεταφραστης πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι που το χουμε διαβασει![]()
Καλησπέρα αγαπητέ Βασίλη και καλή εβδομάδα![]()
Μπαίνω στον πειρασμό να το προτείνω σε πολλούς "αγαπητούς" μου φίλουςΜήπως είχατε το μυαλό σας στην κα. Έριναλ;![]()
Που είναι ο mister Vlandis???
Άλλες φήμες λένε ότι έχει αναλάβει χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση, υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής Ρωσίδων κάτω των 25 ετώνΈχει αποχωρήσει από το νήμα και το μπου γενικότερα.
Φήμες τον φέρουν τρόφιμο του Δρομοκαίτειου ...![]()
Έχει αποχωρήσει από το νήμα και το μπου γενικότερα.
Φήμες τον φέρουν τρόφιμο του Δρομοκαίτειου ...![]()
Άλλες φήμες λένε ότι έχει αναλάβει χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση, υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής Ρωσίδων κάτω των 25 ετών![]()
Εγώ πρώτο ματς, φιλικό, Λοσαντα, Πολετι (τροχονομο), Αλτσιμπαρ.
Σε ποιον τα πουλάς αυτά...![]()
Τώρα βγάζετε δοντάκια...![]()
Τοσιαξα.Έχει αποχωρήσει από το νήμα και το μπου γενικότερα.
Φήμες τον φέρουν φυλακα του Δρομοκαίτειου να φυλάει νηματοθετες...![]()
Γι' αυτό είσαι ατακτούληςΝα ξες τους φρονιμητες δεν τους έχουμε βγάλει ακόμη![]()
[size=20pt]Η ίδια παραπάνω Μονομελής Επιτροπή δράττεται της ευκαιρίας να τονίσει στα μέλη μας ότι πρέπει να είμεθα επιφυλακτικοί απέναντι σε όποιο νικ επιχειρεί είσοδο στο νήμα μας.
Να μην απαντάτε με παραθέσεις στα νικ αυτά προτού μελετηθεί αρμοδίως το προφίλ τους και γενικά τα whereabouts τους, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα συνεβούλευε.
Εργαζόμεθα μετά του κ. Ανακριτού μας επί του θέματος αυτού και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στο εγγύς μέλλον για τον τρόπο αντιμετώπισης των εισβολέων. [/size]![]()
Διαμαρτύρομαι, είμαι κι εγώ νηματοθέτης, να γίνετε πιο συγκεκριμένοςΤοσιαξα.![]()
Είσαι μειρακιον.Δεν τους πρόλαβα![]()
Δεν τους πρόλαβα![]()
Είσαι μειρακιον.![]()
Το ξανασιαξα.Έχει αποχωρήσει από το νήμα και το μπου γενικότερα.
Φήμες τον φέρουν φυλακα του Δρομοκαίτειου να φυλάει μπλε νηματοθετες ...![]()
Τώρα μάλισταΤο ξανασιαξα.![]()
Γι' αυτό είσαι ατακτούλης![]()