kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πως στον πουτσο???? αφου ειναι απο αλλο πλανητηπαντως δευκα.. και ο μπλιζ καρκινος ειναι![]()
πως στον πουτσο???? αφου ειναι απο αλλο πλανητηπαντως δευκα.. και ο μπλιζ καρκινος ειναι![]()
ρε φίλε ενδιαφέρεσαι να παντρευτείς και τα ψάχνεις, αλλιώς για εργαζόμενες δε χρειάζεταιΞέρει η μουσίτσα και το παίζει άσχετη.
Μάθε μου τα βασικά και θα σου φτιάξω φασολάκια.
eri παω να τριμαρω ολο μου το σωμα
του άρεσε τις απόκριες που είχε ντυθεί υπόθετο και του μεινεΚάνεις ποδήλατο ή κολύμπι ντόπα;
ρε φίλε ενδιαφέρεσαι να παντρευτείς και τα ψάχνεις, αλλιώς για εργαζόμενες δε χρειάζεται
πως στον πουτσο???? αφου ειναι απο αλλο πλανητη
ΝαιΡόζυ δίδυμος είσαι?
η γκομενα της ρε γιαυτα ενδιαφερετεΡόζυ δίδυμος είσαι?
τα ίδια τραβάω και γω, δεν με παίρνει καμιά και ας είμαι μόλις 81 :SΕίσαι τρελός φίλε; Ποια να με πάρει σ' αυτήν την ηλικία και σ' αυτά τα χάλια;
Την Θέκλα έψηνα που τα κατάφερνε και με τις πάνες αλλά την έφαγε ο Άγιος.![]()
πέρασαν τα γενέθλεια σου και δεν σου πήρα δώρο, να θυμηθώ στη γιορτή σου που είναι τώρα κοντά
χαχαχαχαχαχαχαχσ...
πασατεμπο σου καθαριζε?Μου θυμισες εναν πρωην που μου εκοβε το καρπουζι σε μικρα κομματακια και εβγαζε και ολα τα κουκουτσια.
η γκομενα της ρε γιαυτα ενδιαφερετε
τα είχαμε πεικ. Νηματοθέτη και εσείς ταλαίπωρος καρκίνος; Χρόνια πολλά για τα πρόσφατα γενέθλιά σας.
Καρπουζι μου καθαριζε κ αφαιρουσε κ τα κουκουτσια για να μην παιδευομαι!!πασατεμπο σου καθαριζε?
τα είχαμε πει