κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.616
- Πόντοι
- 19.795
Κρίμα, ρε Νικόλα, που σε εμένα δεν πιανουν οι ευχές σου. :Sνα πάτε να γαμηθείτε όλοι
Κρίμα, ρε Νικόλα, που σε εμένα δεν πιανουν οι ευχές σου. :Sνα πάτε να γαμηθείτε όλοι
gamiesaipoustigamimeneπου να πας Ασία και να βρεις να σου γαμάνε τη Νάταλι 80αράπηδες
gamiesaipoustigamimene
Δεν υπάρχει Ναταλιπου να πας Ασία και να βρεις να σου γαμάνε τη Νάταλι 80αράπηδες
ο πίλο δε γαμάει με λεφτά πιαΡε δεν πηδάμε λέμε!
Πως το λέει ο Πιλο? Μόνο μπλα μπλα!
Δεν θέλουν τα λεφτά μας!
Καλά για τζάμπα δεν το συζητάμε...
Τσάμπα δεν έδινε ούτε η γιαγιά μου στον παππού μου.Ρε δεν πηδάμε λέμε!
Πως το λέει ο Πιλο? Μόνο μπλα μπλα!
Δεν θέλουν τα λεφτά μας!
Καλά για τζάμπα δεν το συζητάμε...
Νικόλα, για πες κανένα κόλπο να εντυπωσιάσω την καινούργια γειτόνισσα.ο πίλο δε γαμάει με λεφτά πια
δείξε της τη βίλα μου και πες της ότι είναι δική σουΝικόλα, για πες κανένα κόλπο να εντυπωσιάσω την καινούργια γειτόνισσα.
Θα μου τη δώσεις κανένα Σαββατοκύριακο; Τοξερα ότι μπορώ ναβασίζομαι σε εσένα.δείξε της τη βίλα μου και πες της ότι είναι δική σου
(την κυπριακή)
φερε την κοπέλα να τη δει απο κονταΘα μου τη δώσεις κανένα Σαββατοκύριακο; Τοξερα ότι μπορώ ναβασίζομαι σε εσένα.
Στην πιάτσα; :oφερε την κοπέλα να τη δει απο κοντα
α ρε μπαγάσα, από το ιόνιο ως το αιγαίο φτάνει η ¨"βιλα" σουΕπειδή την δικιά μου στη Σαντορίνη την νοίκιασα στον Μπλιζ, να πάει με ένα μαναρι.
Και εσείς στηρίζετε το αντισκοινο με το............;;;;;;;Μην τσακωνεστε...πάρτε την δικιά μου...με όλα τα κομφορ...