Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.008
- Πόντοι
- 2.606
Νικόλα. Καινούργια γειτόνισσα "θάνατος". Το στριγκακι μέσα από το διάφανο παντελόνι, όλα τα λεφτά.
προσοχή στον εισαγγελέα...
Νικόλα. Καινούργια γειτόνισσα "θάνατος". Το στριγκακι μέσα από το διάφανο παντελόνι, όλα τα λεφτά.
Την τακτική του εισαγγελέα την ξέρω, χρόνια τώρα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να γίνει κολλητή με την καινούρια γειτόνισσα. Έτσι, και περιορίζει τις πιθανότητες κάποιας στραβης και θα έχει τον κατάσκοπο που θέλει για να μαθαίνει τι κάνω, στην βάρδια μου.προσοχή στον εισαγγελέα...
Την τακτική του εισαγγελέα την ξέρω, χρόνια τώρα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να γίνει κολλητή με την καινούρια γειτόνισσα. Έτσι, και περιορίζει τις πιθανότητες κάποιας στραβης και θα έχει τον κατάσκοπο που θέλει για να μαθαίνει τι κάνω, στην βάρδια μου.
Δεν προαγεσαι σε εισαγγελέα αν δεν ξέρεις τέτοια κόλπα. :S
Η καινουργια γειτόνισσα. Το μιλφακι της διπλανής πόρτας που όλοι θα θέλαμε να ξεσκισουμε.
Εγώ δεν γκρινιαξα ποτέ ότι δεν βρίσκω γκόμενα, όπως εσείς πολύ συχνά πράττετε.[size=20pt]Αίσχος, ντροπή και όνειδος σε όσους ψηφίζουν την 3η επιλογή στην ψηφοφορία μας.
Είναι εγκάθετοι και προβοκάτορες, εξαγορασθέντες υπό του κ. κωλόγερου δι΄ ευτελούς αντιτίμου ούτως ώστε ο κ. κωλόγερος να δύναται να γκρινιάζει ανενόχλητος ως ακριβώς αυτή την στιγμή πράττει.[/size]
Εγώ δεν γκρινιαξα ποτέ ότι δεν βρίσκω γκόμενα, όπως εσείς πολύ συχνά πράττετε.
Έχω σκουπίσει και έχω σφουγγαρισει ήδη 2 φορές τον κοινόχρηστο διάδρομο (αχ, αυτές οι καθαρίστριες δεν κάνουν καλή δουλειά) και αύριο θα είναι η σειρά της. Εγώ φυσικά θα επιβλέπω. Θα φροντίσω βέβαια, να πηγαινοέρχομαι συνέχεια ώστε να τον καθαρίσει 3-4 φορές. ;
Έχω σκουπίσει και έχω σφουγγαρισει ήδη 2 φορές τον κοινόχρηστο διάδρομο (αχ, αυτές οι καθαρίστριες δεν κάνουν καλή δουλειά) και αύριο θα είναι η σειρά της. Εγώ φυσικά θα επιβλέπω. Θα φροντίσω βέβαια, να πηγαινοέρχομαι συνέχεια ώστε να τον καθαρίσει 3-4 φορές. ;
Ελπίζω να φορά κάτι αξιόλογο για φωτογράφηση.
Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό!
Η Ζέτα δοκιμάστηκε, ευχάριστη παρουσία, συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο κορμάκι με καλές αναλογίες, χρησιμοποιεί αρκετά το στόμα της και τη γλώσσα της πράγμα που μου άρεσε.
Περισσότερα όταν έχω όρεξη για κριτική.
Χαιρετε Ψηφισα την τριτη επιλογη
προδότη >Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξαν οι φίλοι, ο Νικόλας της καρδιάς μας έβαλε το δάχτυλο(και όχι μόνο) στο μέλι της Ζέτας.
Και σεις εγκάθετος του κ. κωλόγερου είσθε... >