blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.989
- Πόντοι
- 26.096
Θεωρούσα ότι είσθε ΚΚΕ μ-λ αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι είσθε μ-λ ΚΚΕ... >
Θεωρούσα ότι είσθε ΚΚΕ μ-λ αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι είσθε μ-λ ΚΚΕ... >
Το νικ papoulis 69, που είχε δοκιμάσει να εισέλθει στο νήμα μας και τελικώς εξεδιώχθη με την σύμφωνη γνώμη του κ. Ανακριτού, αποτελεί πλέον παρελθόν για το μπου.
Γέροντα, δεν βλέπω να έχει μπαναριστεί. Ο τρόπος εξαφάνισης, παραπέμπει σε αυτόβολη διαγραφή προφίλ.
Το θεωρώ σχεδόν βέβαιο, ότι το εν λόγω "καμμένο" άτομο, θα δοκιμάσει να επανακάμψει με καινούργιο προφίλ.
Νομίζω δε, ότι και ως "papoulis69" αποτελούσε "προέκταση" παλαιότερων κλώνων και προφίλς τα οποία
μας άφησαν χρόνους, προ πολλού. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα εκδοχή του παλιού
του imbesile, σε μια ακόμα καινούργια συσκευασία. Εννοείται ότι τα αντανακλαστικά αυτοπροστασίας του νήματός μας,
παρά τη ζέστη και τους γεροντοέρωτες, παραμένουν ακμαία και σε εγρήγορση.
Έχει διαγραφεί εντελώς. Ούτε σαν επισκέπτης φαίνεται. Ούτε το προφίλ του υπάρχει πλέον. Δεν είναι εκούσια διαγραφή του. Πιστέψτε με.
Είχα καταλάβει ότι είναι κλώνος και λογικά θα επανέλθει. Εμείς όμως και στην περίπτωση επανόδου του, θα πράξουμε τα δέονται.
Λαμπρά!
Είμεθα, εντούτοις, άγρυπνοι και με το όπλο παρά πόδα...
Και εγώ.
Εσείς φίλτατε δεν έχετε ανάγκη "όπλου παρά πόδα", διότι απλούστατα τον βαρύ οπλισμό
τον έχετε "ανάμεσα"...
Εσείς φίλτατε δεν έχετε ανάγκη "όπλου παρά πόδα", διότι απλούστατα τον βαρύ οπλισμό
τον έχετε "ανάμεσα στους πόδας"...
Μου θυμιζετε τον συνάδελφο σας.[size=30pt]Αφήστε τα πειράματα και ΨΗΦΙΣΤΕ την σίγουρη επιλογή.
Την 1η επιλογή στην ψηφοφορία μας! [/size]
Να προσέχετε στο δρόμο. Υπάρχουν κακοτοπιες.Υπάγω εις υπεραγοράν προς ώνια!
Είναι αυτό που βάλει κατά ριπάς.. ...σε πάσα κατεύθυνση...Εσείς φίλτατε δεν έχε οιτε ανάγκη "όπλου παρά πόδα", διότι απλούστατα τον βαρύ οπλισμό
τον έχετε "ανάμεσα στους πόδας"...
Οχι προς κάθε κατεύθυνση. Μόνο προς Ν/Α Ασία.Είναι αυτό που βάλει κατά ριπάς.. ...σε πάσα κατεύθυνση...
Οχι προς κάθε κατεύθυνση. Μόνο προς Ν/Α Ασία.