Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Τα σέβη μου κύριοιΉταν έξυπνο αυτό που έκανε. 10 ίνστες= 25 πόντοι ;)
Τα σέβη μου κύριοιΉταν έξυπνο αυτό που έκανε. 10 ίνστες= 25 πόντοι ;)
όποιος έχει ντοκουμέντα να τα βγάλει τώρα
Όταν βγουν τα .......... ντοκουμέντα,
θα έχω κλειδώσει και θα φοράω τσίγκινο
Γειά σου μέγιστε πιπινοkiller! Έχετε πάρει λάθος μεζούρες.. Ίντσες μετράτε κι ο λεγάμενος αναρωτιέται γιατί δεν του δίνουν πρωκτό!!!!!
Καλησπέρα αγαπητέΤα σέβη μου κύριοι
Κανονικά δεν θα πρεπε να πλησιάζει πρωκτό ούτε εξ αποστάσεως. Αλλά ο μπαγάσας έχει πείσει αρκετές. Δεν το γράφει στις κριτικέςΓειά σου μέγιστε πιπινοkiller! Έχετε πάρει λάθος μεζούρες.. Ίντσες μετράτε κι ο λεγάμενος αναρωτιέται γιατί δεν του δίνουν πρωκτό!!!!!
Μαζί με τις φωτογραφίες που έλεγες;Τώρα δεν μπορώ....
Τα εχω φυλαγμένα στο συρτάρι σου
Όταν βγαίνει στο μπαλκόνι οι απέναντι κατεβάζουν παντζούρια!!!
Γειά σου μέγιστε πιπινοkiller! Έχετε πάρει λάθος μεζούρες.. Ίντσες μετράτε κι ο λεγάμενος αναρωτιέται γιατί δεν του δίνουν πρωκτό!!!!!
Και τα φωτογραφίζει κιόλας!!!
...κι οι γκόμενες τα στριγκάκια!!!
Τώρα δεν μπορώ....
Τα εχω φυλαγμένα στο συρτάρι σου
Κανονικά δεν θα πρεπε να πλησιάζει πρωκτό ούτε εξ αποστάσεως. Αλλά ο μπαγάσας έχει πείσει αρκετές. Δεν το γράφει στις κριτικές
Σταματα, γιατί θα βγάλω στη φόρα συνομιλία με την κομμωτριαότι και να σιάξεις, η αλήθεια δεν αλλάζει
Κανονικά δεν θα πρεπε να πλησιάζει πρωκτό ούτε εξ αποστάσεως. Αλλά ο μπαγάσας έχει πείσει αρκετές. Δεν το γράφει στις κριτικές
Και τα φωτογραφίζει κιόλας!!!
Μαζί με τις φωτογραφίες που έλεγες;
Τοσιαξα.Μου δίνουν μωρε καποιες αλλά πρέπει να τις κωλοπιασω
Πες του κι άλλα, είναι εχέμυθος ;)Εσένα σου εχω πει πολλά
Σταματα, γιατί θα βγάλω στη φόρα συνομιλία με την κομμωτρια
Να ανοίξει σχετική σελίδα στο μπου και να μαντεύουμε από ποιες είναιΜόνο;;;;;; Συλλογή έχει ο ελεεινός!!!! Από όλα τα μεγέθη και σχέδια!