iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Μήπως να συνδικαλιστούμε;Πω..πω..κι εμένα το ίδιο..Ακόμη και με λάδωμα που της έταξα...τιιποτα...
![]()
Ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Μήπως να συνδικαλιστούμε;Πω..πω..κι εμένα το ίδιο..Ακόμη και με λάδωμα που της έταξα...τιιποτα...
![]()
Άστα φίλε...πάει ο συνδικαλισμός...τελείωσε...ακόμη και εντός των 4 τοίχων....Ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Μήπως να συνδικαλιστούμε;
Με απειλει κι ολας. Τωρα που θα βγει ο Μητσοτακης, μου λεει, θα δεις τι θα παθειςΠω..πω..κι εμένα το ίδιο..Ακόμη και με λάδωμα που της έταξα...τιιποτα...
![]()
Κυριακή αύριο. Μπορούμε να ανοίξουμε σελίδα για το θέμα...Άστα φίλε...πάει ο συνδικαλισμός...τελείωσε...ακόμη και εντός των 4 τοίχων....και όχι τίποτα άλλο..δεν έχεις που να πεις τον πόνο σου..
![]()
![]()
[size=10pt]OMG[/size]Με απειλει κι ολας. Τωρα που θα βγει ο Μητσοτακης, μου λεει, θα δεις τι θα παθεις![]()
Την αναφέρει στο πρόγραμμά του ο Κυριάκος;Με απειλει κι ολας. Τωρα που θα βγει ο Μητσοτακης, μου λεει, θα δεις τι θα παθεις![]()
Κυριακή αύριο. Μπορούμε να ανοίξουμε σελίδα για το θέμα...
Ο κωλόγερος απέκτησε σωσία![]()
Ως συνήθως τους άφησες παγωτό...
![]()
![]()
Τώρα θα έχετε άλλοθι για τον εισαγγελέαΠολλοι κωλο-γεροι μαζευτηκαμε εδω μεσα![]()
Ενα μαλακισμενο ανηψακι μου ειναιΟ κωλόγερος απέκτησε σωσία![]()
![]()
Γεμίσαμε θείους κι ανήψια εδώ μέσαΕνα μαλακισμενο ανηψακι μου ειναι![]()
Τις ανηψιες τις κρύβουμε......Γεμίσαμε θείους κι ανήψια εδώ μέσα![]()
Φύλαγε τις ανηψιες σου να έχεις τις μισέςΤις ανηψιες τις κρύβουμε......![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω μια...όλο μπάρμπα με ανεβάζει..μπάρμπα με κατεβάζει..έχει χαθεί ο σεβασμός στην 7η ηλικία..φευ...Φύλαγε τις ανηψιες σου να έχεις τις μισές![]()
Πάλι καλά να λες. Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκεςΈχω μια...όλο μπάρμπα με ανεβάζει..μπάρμπα με κατεβάζει..έχει χαθεί ο σεβασμός στην 7η ηλικία..φευ...
Φυλαγε τον ανδρα σου, να χεις τον μισο, λεω στην κωλο-γριαΦύλαγε τις ανηψιες σου να έχεις τις μισές![]()