iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Μήπως να συνδικαλιστούμε;Πω..πω..κι εμένα το ίδιο.. Ακόμη και με λάδωμα που της έταξα...τιιποτα...
Ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Μήπως να συνδικαλιστούμε;Πω..πω..κι εμένα το ίδιο.. Ακόμη και με λάδωμα που της έταξα...τιιποτα...
Άστα φίλε...πάει ο συνδικαλισμός...τελείωσε...ακόμη και εντός των 4 τοίχων.... και όχι τίποτα άλλο..δεν έχεις που να πεις τον πόνο σου..Ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Μήπως να συνδικαλιστούμε;
Με απειλει κι ολας. Τωρα που θα βγει ο Μητσοτακης, μου λεει, θα δεις τι θα παθειςΠω..πω..κι εμένα το ίδιο.. Ακόμη και με λάδωμα που της έταξα...τιιποτα...
Κυριακή αύριο. Μπορούμε να ανοίξουμε σελίδα για το θέμα...Άστα φίλε...πάει ο συνδικαλισμός...τελείωσε...ακόμη και εντός των 4 τοίχων.... και όχι τίποτα άλλο..δεν έχεις που να πεις τον πόνο σου..
[size=10pt]OMG[/size]Με απειλει κι ολας. Τωρα που θα βγει ο Μητσοτακης, μου λεει, θα δεις τι θα παθεις
Την αναφέρει στο πρόγραμμά του ο Κυριάκος;Με απειλει κι ολας. Τωρα που θα βγει ο Μητσοτακης, μου λεει, θα δεις τι θα παθεις
Κυριακή αύριο. Μπορούμε να ανοίξουμε σελίδα για το θέμα...
Ως συνήθως τους άφησες παγωτό...
Ο κωλόγερος απέκτησε σωσίαΩς συνήθως τους άφησες παγωτό...
Τώρα θα έχετε άλλοθι για τον εισαγγελέαΠολλοι κωλο-γεροι μαζευτηκαμε εδω μεσα
Ενα μαλακισμενο ανηψακι μου ειναιΟ κωλόγερος απέκτησε σωσία
Γεμίσαμε θείους κι ανήψια εδώ μέσαΕνα μαλακισμενο ανηψακι μου ειναι
Τις ανηψιες τις κρύβουμε......Γεμίσαμε θείους κι ανήψια εδώ μέσα
Φύλαγε τις ανηψιες σου να έχεις τις μισέςΤις ανηψιες τις κρύβουμε......
Έχω μια...όλο μπάρμπα με ανεβάζει..μπάρμπα με κατεβάζει..έχει χαθεί ο σεβασμός στην 7η ηλικία..φευ...Φύλαγε τις ανηψιες σου να έχεις τις μισές
Πάλι καλά να λες. Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκεςΈχω μια...όλο μπάρμπα με ανεβάζει..μπάρμπα με κατεβάζει..έχει χαθεί ο σεβασμός στην 7η ηλικία..φευ...
Φυλαγε τον ανδρα σου, να χεις τον μισο, λεω στην κωλο-γριαΦύλαγε τις ανηψιες σου να έχεις τις μισές