iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Συμφωνούμε απόλυταΩραίο χαμογελο
Συμφωνούμε απόλυταΩραίο χαμογελο
Ο Τζιμακος το βάζει με δόσεις. Δεν χωράει ολόκληρο.Και πώς να τα παίρνουμε δηλαδή αγαπητέ; Με πιστωτική;
Χαχαχαχα... Εμείς πάλι το βάζουμε και χρωστάμε κιόλας ;)Ο Τζιμακος το βάζει με δόσεις. Δεν χωράει ολόκληρο.
Έχω φάει ξύλο από τη γυναίκα μου για τα χρέη μου. Οι ωραίοι έχουν χρέη της λεω.Χαχαχαχα... Εμείς πάλι το βάζουμε και χρωστάμε κιόλας ;)
Μην την πιστεύετε. Αν ίσχυε, δεν θα σας ζήλευε ;)Έχω φάει ξύλο από τη γυναίκα μου για τα χρέη μου. Οι ωραίοι έχουν χρέη της λεω.
Μα αφού είσαι κακασχημος, μου απαντάει εκείνη. :S
Σου λεει, αφού κορόιδεψε εμένα που είμαι γάτα (περνιέται για γατα-κουνια που την κουναγε), μπορεί να κοροϊδέψει και άλλη. Για αυτό ζηλεύει, μη χάσει το κελεπουριΜην την πιστεύετε. Αν ίσχυε, δεν θα σας ζήλευε ;)
Ξέρει ότι γνωρίζετε την αγγλικήν;Σου λεει, αφού κορόιδεψε εμένα που είμαι γάτα (περνιέται για γατα-κουνια που την κουναγε), μπορεί να κοροϊδέψει και άλλη. Για αυτό ζηλεύει, μη χάσει το κελεπουρι
Λέτε να του γράψουν και δημοτικό τραγούδι για τα πανηγύρια; ;)
Την αγγλική ξέρει ότι την γνωρίζω. Την Αγγλικού, μόνο μην μάθει ότι γνωρισα γιατί η τιμωρία θα είναι ......Ξέρει ότι γνωρίζετε την αγγλικήν;
τι κανεις τοσο νωρις ρε θειε?
απο της μπυρες ειναι θειε
ετοιμάζει βαλίτσεςτι κανεις τοσο νωρις ρε θειε?
Μπλιζ δεν έφυγες για τριήμερο με την δεν υπάρχει Μανάρι ακόμη?
Λογικό, είναι ακόμη νωρίς, σε λίγο θα υπάρχειΔεν υπάρχει Μανάρι.