Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Eistekaioiduoapithanoileme
Eyxaristoumefiltatetoidiopisteuoumekaigiaesas
Eistekaioiduoapithanoileme
Metaapoesaskyrie
Eyxaristoumefiltatetoidiopisteuoumekaigiaesas
Θα (ξανά)πάω και ας μου βγει και σε κακό, όπως λέει και ο στίχος του "Αυγούστου" που πρέπει να μετονομαστεί σε "Φεβρουαριος"
Επιμένουμε σε σταθερές αξίεςΘα (ξανά)πάω και ας μου βγει και σε κακό, όπως λέει και ο στίχος του "Αυγούστου" που πρέπει να μετονομαστεί σε "Φεβρουαριος"
Μέχρι τελικής πτώσης. (Που δεν αργεί να έρθει, όπως φαίνεται :S)Επιμένουμε σε σταθερές αξίες
Lesnaeimaipikeristiskainaminto xerw? Τα σταματάω και εγωSetroiokolossou
Και σταματώ τα αγγλικά πια...
Σταματάς τα ποια;Setroiokolossou
Και σταματώ τα αγγλικά πια...
Το έχω ξαναπεί: σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσουμε αλλά πόσες θα μας σηκωθεί ξανάΜέχρι τελικής πτώσης. (Που δεν αργεί να έρθει, όπως φαίνεται :S)
Τοσιαξα λιγο.Το έχω ξαναπεί: σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσουμε αλλά πόσες και ποτε θα μας σηκωθεί ξανά
Αν θυμάμαι καλά το είχατε σιάξει και την προηγούμενη φοράΤοσιαξα λιγο.
Σταματάς τα ποια;
Δεν τοχω ξανασιαξει, γιατί απλώς δεν.........μου ξανασηκωθηκε :SΑν θυμάμαι καλά το είχατε σιάξει και την προηγούμενη φορά
Δεν το ξεκίνησα εγώT’aglikaaaaamore
Ρε θα φάμε κανα ban και θα φταίτε εσείς >
Ότι φάμε και ότι πιούμε,T’aglikaaaaamore
Ρε θα φάμε κανα ban και θα φταίτε εσείς >
Οι κορασίδες έχουν άλλη γνώμη, ειδικά όσες κατέχουν την αγγλικήΔεν τοχω ξανασιαξει, γιατί απλώς δεν.........μου ξανασηκωθηκε :S
Μετά το πιούμε ξέρω και μια εναλλακτική versionΌτι φάμε και ότι πιούμε,
στη παλιοζωη που ζουμε
Για αυτό όταν με βλέπουν αναφωνούν: oh, my god, greek lover, MYTHOS, και δεν ξαναπατουν το πόδι τους στην Ελλάδα;Οι κορασίδες έχουν άλλη γνώμη, ειδικά όσες κατέχουν την αγγλική
κι ότι αρπάξει ο κωλος μας, αλλά εμείς αυταρεσκα θα βάλουμε, ότι αρπάξει ο (8ποντος) ψωλος μας.Μετά το πιούμε ξέρω και μια εναλλακτική version
Έζησαν το μύθο τους στην Ελλάδα όπως έλεγε και η διαφήμιση ;)Για αυτό όταν με βλέπουν αναφωνούν: oh, my god, greek lover, MYTHOS, και δεν ξαναπατουν το πόδι τους στην Ελλάδα;
Lesnaeimaipikeristiskainaminto xerw? Τα σταματάω και εγω