NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
και τα πιπινια πως τα χτυπησα? στο ξυλο?συναισθηματική είπα
οχι υδραυλική >
και τα πιπινια πως τα χτυπησα? στο ξυλο?συναισθηματική είπα
οχι υδραυλική >
δεν πας στην Ουκρανέζα ρε?Τοσιαξα
ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!και τα πιπινια πως τα χτυπησα? στο ξυλο?
Με το "τρίκυκλο". Στο δρόμο.και τα πιπινια πως τα χτυπησα? στο ξυλο?
φοβάται ότι πάλι για τον βγάζει έξω ...Τοσιαξα
Πάλι; Προχθές πηγαδεν πας στην Ουκρανέζα ρε?
Δεν έχουν να καταδόσουν τίποτα για μένα. Αντιθέτως μου εμπιστεύονται τα αίσχη τους γιατί ξέρουν πως δεν μπορώ να κάνω κάτι. :SΜΗΝ ΨΕΥΔΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
παρατηρούμε οτι είσθε ο Νο1 στόχος της συμπαθούς τάξης των καταδοτών του νήματος.
ΤΥΧΑΙΟ !?
νάτα, είδες πως βγαίνουν?Πάλι; Προχθές πηγα
Το αστείο. Θέλει να της βρω κανένα πλούσιο φίλο μου, να παντρευτει. Απαραίτητη προϋπόθεση, εκτός του να είναι πλούσιος, να μην κάνει σεξδεν πας στην Ουκρανέζα ρε?
ε βέβαια, για σεξ έχει εσένα, δεν αντέχει άλλο.Το αστείο. Θέλει να της βρω κανένα πλούσιο φίλο μου, να παντρευτει. Απαραίτητη προϋπόθεση, εκτός του να είναι πλούσιος, να μην κάνει σεξ
Ο κωλό-γερος έχει φτάσει στο ύψιστο επίπεδο της αυτοκατάδωσηςνάτα, είδες πως βγαίνουν?
νάτα, είδες πως βγαίνουν?
Της λέω ότι μόνο αν ειναι πουστης θα μπορουσε να κρατηθεί δίπλα της και να μην την ξεσκίζει από το πρωί ως το βράδι.ε βέβαια, για σεξ έχει εσένα, δεν αντέχει άλλο.
καλέ ... με ενδιαφέρει !Της λέω ότι μόνο αν ειναι πουστης θα μπορουσε να κρατηθεί δίπλα της και να μην την ξεσκίζει από το πρωί ως το βράδι.
καλέ ... με ενδιαφέρει !
Δεν το δίνω σε ντιντιδες το κορίτσι. Θέλω να καλοπερναει, από όλες τις αποψειςκαλέ ... με ενδιαφέρει !
Κοσμακωστάκη βγες τώρα εξω από το nik του psaxtiri
μοναχοφαγάςΔεν το δίνω σε ντιντιδες το κορίτσι. Θέλω να καλοπερναει, από όλες τις αποψεις
Θα την έδινα στον νηματοθετη, αλλά αυτός έχει την "δεν υπάρχει (καλύτερο) Μαναρι"μοναχοφαγάς