Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
και δε νομίζω πως κινδυνεύω από πνιγμό, άλλος είναι ο κίνδυνος
Το τριημερο κρινεται ως ακρως αναζωογονητικο :coolcondom: :coolcondom:
και δε νομίζω πως κινδυνεύω από πνιγμό, άλλος είναι ο κίνδυνος
Είναι αυτό που λενε, "το πνιγεις το κουνέλι"και δε νομίζω πως κινδυνεύω από πνιγμό, άλλος είναι ο κίνδυνος
μας εχεις στο μυαλο σου με μασελες και να σφυραμε το σ με το κατω σαγονι?Καλησπέρα σε όλους θα θελα να ρωτήσω όλους κάτι με πολύ σεβασμό. Έχετε ρωτήσει ποτέ μια κοπέλα που πηδάτε στο τέλος ή κατά την διάρκεια , αν πριν απο εσάς είχε κανέναν συνομήλικο σας ή κανέναν γέρο; Και αν σας πει ή δείτε ότι πριν απο εσάς ήταν ένας γέρος 70 ετών πώς το ξεπερνάτε αυτό;; Εγώ προσωπικά επιλέγω ποτέ να μην κάνω τέτοιες συζητησεις αλλά θα προτιμούσα να ξερα οτι πριν απο εμένα ήταν κανένας 20-40 παρά ένας γέρος 60-70. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό , αλλά έτσι το σκέφτομαι ρε παιδιά, ειμαι ο μόνος; Σέβομαι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αλλά οι άνθρωπο που είναι πάνω απο 60 και έχουν παιδιά, εγγόνια, συζύγους κλτ κλτ είναι το ίδιο με εμάς τους 20- 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουμε τίποτα απο αυτά; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά έχουμε ανάγκη το ''πληρωμένο'' σεξ αλλά εσείς που τα χετε δίπλα σας;
ΥΓ. Είναι και η μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά όχι μόνο η ηλικία.
Τον μπανιαρισε ο Νικοσθενης;τον πουλεψανε τον κωστακη?
τη λετε ρε παλικαρια ειμαι 59 Χρονον Ανευφ Βιαγκρα και καμια δεν παραπονεθηκε καποιες μαλιστα ρώτησαν πως γινεται τοσο μελι.
Καλύτερα τότε να αρχίσετε να πουλάτε το μέλι σας σε βαζάκια, να τα πιάσετε χοντρά. Στο καλό και καλές δουλειές.
...................Κι αφού βλέπεις μωρη, ότι περνάω. Γιατί σκύβεις;
ξέρει ότι είσαι μπηχτηςΚι αφού βλέπεις μωρη, ότι περνάω. Γιατί σκύβεις;