Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.965
- Πόντοι
- 28.246
Ξεχασα το dress code
Σαγιοναρα διχαλο και μονο μαγιο σορτσακι. Απο πανω τιποτα και το μαλλι απλυτο τιγκα στο αλατι απο την θαλασσα!
Ξεχασα το dress code
Στα δύσκολα θα το παίζουμε «πνεύμα και ηθική»
Ελα και θα κανουμε ενα τσιμπουσι αξεχαστο!ρε μαλακα ποιος δίνει τελικά μπριζόλα ?
με λάδι ήξερα για να γλιστράει χαχαχααχ
η μουστάρδα είναι συνθηματικό μερέντας?
ψάχνω να βρω το ανακόνταΠαρε το ανακόντα και έλα εσυ...
Πλάκωσαν τα νιαμου
Ξεχασα το dress code
Σαγιοναρα διχαλο και μονο μαγιο σορτσακι. Απο πανω τιποτα και το μαλλι απλυτο τιγκα στο αλατι απο την θαλασσα!
Μαλάκα μη φοράς δίχαλο γιατί έτσι και γλιστρήσεις θα σκιστείςΞεχασα το dress code
κράτα και λίγο τα προσχήματα ρε συ,δε βλάπτειΕλα και θα κανουμε ενα τσιμπουκι αξεχαστο!
φτου σου ρεΕλα και θα κανουμε ενα τσιμπουκι αξεχαστο!
ξέφυγε Σιθκράτα και λίγο τα προσχήματα ρε συ,δε βλάπτει
ψάχνω να βρω το ανακόντα
σε νεογέννητη οχιά σου κάνει?
Ο ψηστης δουλευει ξυπολυτος σε τετοιες περιπτωσεις. Για τους αλλους το εγραψα.Μαλάκα μη φοράς δίχαλο γιατί έτσι και γλιστρήσεις θα σκιστείς
Εγω για φαγοποτι μιλαω οχι για γαμησι. Δεν ξερω τι καταλαβες. Αλλα το μυαλο σας στο μουνι. Καλα κανετε, αφου μπορειτε...κράτα και λίγο τα προσχήματα ρε συ,δε βλάπτει
Ασε τις μαλακιες ρε και φέρε το 8ποντο σου
Σου λέω επεσε δουλειά και δε προλαβαίνω...
έχω φτιάξει σενάριοΟ ψηστης δουλευει ξυπολυτος σε τετοιες περιπτωσεις. Για τους αλλους το εγραψα.
Άλλο μπορούμε κι άλλο να Αυτό είπαμε,πάπαλαΕγω για φαγοποτι μιλαω οχι για γαμησι. Δεν ξερω τι καταλαβες. Αλλα το μυαλο σας στο μουνι. Καλα κανετε, αφου μπορειτε...
Τις μυρισανε οι μπριζολες και ηρθε και αρπαξε μια πανω απο την σχαρα και εδωσε την πρωτη δαγκωνια στο λιπος της μπριζολας.έχω φτιάξει σενάριο
ο Τζιμάρας με την Ουκράνα στο υδρομασάζ, παραγγέλνει ποτά από την μπαρίστα που έχει μουσκέψει από την κάβλα και έχει σκυλιάσει που δεν τη γαμάει.
Ο ζεμπ ψήνει μπριζόλες για το τζιμ και την ουκράνα και έχει ιδρώσει από τη ζέστη
τότε ξαφνικά η μπαρίστα δεν αντέχει και γίνεται το αναπάντεχο.....
τι φαντάζεστε ότι έγινε?
τσόντα γυρίζουμε ρε μαλάκα όχι σαπουνόπεραΤις μυρισανε οι μπριζολες και ηρθε και αρπαξε μια πανω απο την σχαρα και εδωσε την πρωτη δαγκωνια στο λιπος της μπριζολας.
Η μπαρίστα τη πέφτει στην ουκράναέχω φτιάξει σενάριο
ο Τζιμάρας με την Ουκράνα στο υδρομασάζ, παραγγέλνει ποτά από την μπαρίστα που έχει μουσκέψει από την κάβλα και έχει σκυλιάσει που δεν τη γαμάει.
Ο ζεμπ ψήνει μπριζόλες για το τζιμ και την ουκράνα και έχει ιδρώσει από τη ζέστη
τι φαντάζεστε ότι έγινε?
έχω φτιάξει σενάριο
τι φαντάζεστε ότι έγινε?