mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 195
- Like
- 13.000
- Πόντοι
- 35.867
Αν υπάρχει παρακαλώ και καμία γυμνή της Γεωργίας Βασιλειάδου θα το εκτιμούσα.... :S
Να σε βλέπουμε που και που Τζιμάρα!Ενημερωθηκα για τα τεκταινομενα και πηρα μια "δοση" απο το νημα που μου εχει λειψει![]()
![]()
![]()
Καλο ξημερωμα παπουδακια![]()
![]()
Please...μην τους τσιγκλάτε...αυτοί είναι ικανοί να μας ποστάρουνΑν υπάρχει παρακαλώ και καμία γυμνή της Γεωργίας Βασιλειάδου θα το εκτιμούσα.... :S
Πόσο καλά με ξέρετε κύριε borbi!Please...μην τους τσιγκλάτε...αυτοί είναι ικανοί να μας ποστάρουν![]()
όλη την ημέρα...
![]()
Τουλάχιστον εσείς επιδεικνύεται...μία ας το πούμε ( σε καλοπιάνω τώρα ) σχετική ποιότητα...σε σχέση με τον παππού μου...Πόσο καλά με ξέρετε κύριε borbi!
Please...μην τους τσιγκλάτε...αυτοί είναι ικανοί να μας ποστάρουν![]()
όλη την ημέρα...
![]()
Αφού σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, να σας διαβεβαιώσω ότι την κυρία της τελευταίας ανάρτησης την βρίσκω εξαιρετικά νεαρή, την ανέβασα όμως για να κατευνάσω τα αρνητικά πάθη!Τουλάχιστον εσείς επιδεικνύεται...μία ας το πούμε ( σε καλοπιάνω τώρα ) σχετική ποιότητα...σε σχέση με τον παππού μου...![]()
Αν υπάρχει παρακαλώ και καμία γυμνή της Γεωργίας Βασιλειάδου θα το εκτιμούσα.... :S
Να σε βλέπουμε που και που Τζιμάρα!
Πόσο καλά με ξέρετε κύριε borbi!
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη φίλε...Το κατά δυναμιν Ίαν...![]()
Μας έχει φάει η δουλειά :-(