Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.676
- Πόντοι
- 1.406
Πρεπει να ερθω αυριο ρε γαμωτο κ με τετοια ζεστη δεν θελω με τπτ!!!Εγώ θα φύγω ροζυ. Αν μπορέσω θα πάω ουρανούπολη θα μπω στην θάλασσα και παίζει να μείνω εκεί όλες τις μέρες αχαχαχαχαχα
Διαβασα Ουρανούπολη και προς στιγμην πηγε το μυαλο μου οτι θα μπεις στο Αγιο Ορος :SΕγώ θα φύγω ροζυ. Αν μπορέσω θα πάω ουρανούπολη θα μπω στην θάλασσα και παίζει να μείνω εκεί όλες τις μέρες αχαχαχαχαχα
Διαβασα Ουρανούπολη και προς στιγμην πηγε το μυαλο μου οτι θα μπεις στο Αγιο Ορος :S
Μου ειναι αδυνατο να κανω και να μου κανουν ταυτοχρονα, σταματαω χωρις να το θελω, δεν μπορω.
καλα δεν ειπαμε να κανουμε 69 απο το πρωι μεχρι το βραδυκαμμια καβλα ξενέρωτη στάση υπάρχουν χιλιάδες άλλες υπέροχες
Απλα οταν σε γλειφουν θες να χυσεις, όχι να πιασεις ρυθμο!!!Οκ. Οι παύσεις πάντως επιτείνουν την ηδονή. Όλα τα σπουδαία έργα, θεατρικά, μουσικά επιτείνουν την ένταση μέσα από τις παύσεις. Το ρυθμό το βρίσκει το ζευγάρι.
Aυτη ειναι η καβλα να την κανεις να καβλωνει ,να αρχιζει να κανει μμμ γκρρ μεχρι να το αφηνει και να αρχιζει να φωναζεισαν το παιχνιδι που κοιτιεσαι στα ματια ποιος θα γελασει πρωτος.εχει την πλακα του ;)
Σκατα!!!!Να έρθεις ροζυ θα κσλοπερασεις. Θα λιώσει το κορμάκι σου
βασιλοφρων γλυκιε μου εγώ μια άποψη είπα τώρα ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και ότι τον γκαβλωσει αυτά είναι προτιμήσεις. Εγώ προτιμώ όταν με γλειφουν να είμαι προσηλωμενη. Εσύ θες αντιπερισπασμους αχαχαχαχαχα άβυσσοςκαλα δεν ειπαμε να κανουμε 69 απο το πρωι μεχρι το βραδυ![]()
Απλα οταν σε γλειφουν θες να χυσεις, όχι να πιασεις ρυθμο!!!