astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Είμαι κλωτσομαθηςτο ξεχασα οτι γνωριζεις Εγγλεζικα!
7 γλώσσες με νοήματα μιλάω.το ξεχασα οτι γνωριζεις Εγγλεζικα!
Χαχαχαχαχααχχααααα........ Καλημέρα.... πρέπει από μικρός να είχες το κασκαντεριλίκι μέσα σου..
Πςςςςς.....θέλω πμ. με εντυπώσεις....
Και δυό και τρείς χαρούλες βλέπω...αντε να σου περάσει ο πόνος στην βουβωνική χώρα..
Εχει μαγικά δαχτυλάκια η θεραπαίνιδα...Nα κανω και εγω μια καταδοση. Αυτη τη στιγμη. μελος του νηματος, που πασχει απο χρονιο αυχενικο συνδρομο, ευρισκεται στην αγκαλια θεραπαινιδος, προς θεραπειαν του αλεργικου του. Το μονο προβλημα ειναι οτι τον χρεωνουν με το τετραγωνικο, και παντα πληρωνει κατι παραπανω.
Nα κανω και εγω μια καταδοση. Αυτη τη στιγμη. μελος του νηματος, που πασχει απο χρονιο αυχενικο συνδρομο, ευρισκεται στην αγκαλια θεραπαινιδος, προς θεραπειαν του αλεργικου του. Το μονο προβλημα ειναι οτι τον χρεωνουν με το τετραγωνικο, και παντα πληρωνει κατι παραπανω.
Ευχαριστούμε για την κατάδοση και αναμένουμε και άλλες στο μέλλον!
Όλοι κατανοήσαμε περί ποίου πρόκειται.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/avatars/Top%20Avatars/confused.gif[/img[/URL]]
Κατά τα λοιπά ο αχαίρευτος ανεψιός μου έχει το θράσος να ζητά χαρτζηλίκι...
[/quote]Και είμαι και 500 χιλιόμετρα μακριά. Ονομα όμως δεν κατεδωσα ;D
Και είμαι και 500 χιλιόμετρα μακριά. Ονομα όμως δεν κατεδωσα
Ποιος να είναι άραγε;Nα κανω και εγω μια καταδοση. Αυτη τη στιγμη. μελος του νηματος, που πασχει απο χρονιο αυχενικο συνδρομο, ευρισκεται στην αγκαλια θεραπαινιδος, προς θεραπειαν του αλεργικου του. Το μονο προβλημα ειναι οτι τον χρεωνουν με το τετραγωνικο, και παντα πληρωνει κατι παραπανω.
Ποιος να είναι άραγε;
Χαχαχαχα... Αν προλάβει γιατί με την πείνα που έχω θα το εξαφανίσω...
Κοιτα να δεις τωρα πως θα φανερωθει
Καλησπέρα αγαπητέ. Καλή σας όρεξη
... απογευματινές επαφές Με τόν ουρανίσκο.
... απογευματινές επαφές Με τόν ουρανίσκο.