astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
μην ανησυχείς - είναι αντανάκλαση πόνου από το στομάχι...σημερα ξυπνησα με εναν απιστευτο πονο! στον αυχενα! αυτο το αυχενικο μου με πεθαινει!
Το έχω ποστάρει ξανα, μόνο για σένα, αφιερωμένο.και οταν πειναμε!
Περαστικά φίλε. Κι αν δεν περάσει μασαζάκι επειγόντως....σημερα ξυπνησα με εναν απιστευτο πονο! στον αυχενα! αυτο το αυχενικο μου με πεθαινει!
Καλημέρα.
Μην περιμένετε να σας πει ο Μπλιζ γιατί ο πλανήτης του, που είχε πάει να ψηφίσει, είναι μερικά έτη φωτός μακριά και θα αργήσει.
Έμαθα επίσης πως έστειλε τον μπάτλερ να ρίξει την ψήφο του και δημιουργήθηκε ένα μικρό θεματάκι ταυτοπροσωπίας.
ZEI!Ο μπάτλερ έφερε την κάλπη εις την αίθουσα όπου λαμβάνω το πρωινό μου. Του υπέδειξα να ψηφίσει για λογαριασμό μου το αριστοκρατικό κόμμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο. Δεν εξεπλάγην. Οι ψηφοφορίες είναι συνήθεια της πλέμπας.
Του υπέδειξα να αποχωρήσει και συνέχισα να απολαμβάνω το πρωινό μου από γλυκά κόκκινα μούρα και σαμπάνια [vintage].
Ο μπάτλερ έφερε την κάλπη εις την αίθουσα όπου λαμβάνω το πρωινό μου. Του υπέδειξα να ψηφίσει για λογαριασμό μου το αριστοκρατικό κόμμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο. Δεν εξεπλάγην. Οι ψηφοφορίες είναι συνήθεια της πλέμπας.
Του υπέδειξα να αποχωρήσει και συνέχισα να απολαμβάνω το πρωινό μου από γλυκά κόκκινα μούρα και σαμπάνια [vintage].
Για το αυχενικο σου κοιτα εδωσημερα ξυπνησα με εναν απιστευτο πονο! στον αυχενα! αυτο το αυχενικο μου με πεθαινει!
Αριστοκρατικο κομμα, νομιζω εχει διαλυθει εδω και καποιους αιωνες.Ο μπάτλερ έφερε την κάλπη εις την αίθουσα όπου λαμβάνω το πρωινό μου. Του υπέδειξα να ψηφίσει για λογαριασμό μου το αριστοκρατικό κόμμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο. Δεν εξεπλάγην. Οι ψηφοφορίες είναι συνήθεια της πλέμπας.
Για Δανάη πότε θα γράψεις κριτική?Ο μπάτλερ έφερε την κάλπη εις την αίθουσα όπου λαμβάνω το πρωινό μου. Του υπέδειξα να ψηφίσει για λογαριασμό μου το αριστοκρατικό κόμμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο. Δεν εξεπλάγην. Οι ψηφοφορίες είναι συνήθεια της πλέμπας.
Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιοΑριστοκρατικο κομμα, νομιζω εχει διαλυθει εδω και καποιους αιωνες.
Αντιθετως εχουν ιδρυθει καμποσα κομματα πρωκτολειχων.
Μη μου πεις οτι πηγε με αγουριδα; Θα πηδηχτω απο το παραθυρο ( )Για Δανάη πότε θα γράψεις κριτική?
Να κάνουμε ένα νέο δημοψήφισμα επιστροφής της βασιλείας στην Ελλάδα για τον Μπλιζ και τους λοιοπύς αριστοκράτεςΔεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο
Α δεν θα πω περισσότερα, απλά ότι κάποια Δανάη έπεσε στα δίχτυα του χθες. Και ξέρετε πως πάντα ομιλώ μόνο όταν γνωρίζωΜη μου πεις οτι πηγε με αγουριδα; Θα πηδηχτω απο το παραθυρο ( )
Ας ξεκινήσουμε με ψηφοφορία στη σελίδα επί του θέματος...Να κάνουμε ένα νέο δημοψήφισμα επιστροφής της βασιλείας στην Ελλάδα για τον Μπλιζ και τους λοιοπύς αριστοκράτες
Κατεβαίνει ο Μπλιζ στην Αθήνα;Α δεν θα πω περισσότερα, απλά ότι κάποια Δανάη έπεσε στα δίχτυα του χθες. Και ξέρετε πως πάντα ομιλώ μόνο όταν γνωρίζω
Όλα είναι δυνατά στη χώρα μας πλέον, εδώ μπαίνει στην Ευρωβουλή ο Βελόπουλος...Μη μου πεις οτι πηγε με αγουριδα; Θα πηδηχτω απο το παραθυρο ( )
Του την πήγε ο μπάτλερ στην κρεβατοκάμαρά τουΚατεβαίνει ο Μπλιζ στην Αθήνα;
Εκτός και είναι άλλη Δανάη...
Η εχεμυθεια σας ειναι πασιγνωστη. (Αναμενουμε συνομιλιες για το κλεισιμο του ραντεβου στο βαιμπερ, καθως και λεπτομερειες της συνευρεσης, οπως και εντυπωσεις της εν εκστασει, ευρισκομενης αγουριδος, μετα την συνευρεση)Α δεν θα πω περισσότερα, απλά ότι κάποια Δανάη έπεσε στα δίχτυα του χθες. Και ξέρετε πως πάντα ομιλώ μόνο όταν γνωρίζω