NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δε φορούσες τα γυαλιά σουμια χαρα τουμπανο εισαι
δε φορούσες τα γυαλιά σουμια χαρα τουμπανο εισαι
Ροντ από 6 γαμάει και είναι 96 και ακόμη γκαστρώνει γαιδούρα στον ανήφορο.Τώρα το είδα. Πρώτη επαφή με το σεξ. Όσο και αν φανεί ψέμμα, πρώτη γλυκειά ανάμνηση που να αφορά το σεξ, ήταν όταν ήμουν 6 χρόνων, καλοκαίρι πριν πάω στο δημοτικό. Είχαμε ένα εξοχικό, στη Ραφήνα, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια για διακοπές. Κοντά εκεί, είχε και μια θεία μου, και με την κόρη της, και ξαδέρφη μου, είχαν έρθει να μας επισκεφθούν.
Η ξαδέρφη ήταν κατά 2 χρόνια μεγαλύτερη, σαν τον αδερφό μου, με τον οποίο έπαιζε συνέχεια.
Τότε στην Ραφήνα, στο δάσος πάνω από το νεκροταφειο, υπήρχε ένα καταφύγιο, που είχε κατασκευαστεί από τους Γερμανούς την εποχή της κατοχής. Εκεί πηγαίναμε συνήθως και παίζαμε.
Δεν θυμάμαι πως, και ποιος έκανε την αρχή, αλλά σε κάποια φάση βρεθήκαμε, εγώ από τη μια μεριά, ο αδερφός μου από την άλλη, και η ξαδέρφη στην μέση, με καταβασμενη την κυλοτα, ξαπλωμένοι μέσα στο καταφύγιο, και εγώ να τρίβω το τσουτσουνακι μου πάνω στο μπούτι της ενώ ο αδερφός μου και αυτή, παίζανε ο ένας με τα γεννητικά όργανα του άλλου.
Ειμουνα σε μια γλυκειά αποχαυνωση, που φυσικά δεν ήξερα απο που προερχόταν, που όμως δεν κράτησε πολύ, μόνο λίγα λεπτά, γιατί ήρθε ο παππούς μου, που μόλις είδε το σκηνικό, πήρε ένα κλαδι από κάτω, και αρχισε να μας κυνηγάει βρίζοντας.
Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με το σεξ, όποιος θέλει το πιστεύει.
timakakaeisai,Ροντ από 6 γαμάει και είναι 96 και ακόμη γκαστρώνει γαιδούρα στον ανήφορο.
Κάνε τον κουμπάρο :S
καλά δεν ξαναμιλάω, τώρα αν τα παιδια του Ροντ μεθαύριο έχουν δυο τούφες δεξια αριστερα στο κεφαλι θα καταλαβουμεtimakakaeisai,
Τώρα κανείς τον άσχετο; Δεν ξέρεις ότι το πρώτο παιδί μοιάζει πάντα στον κουμπάρο; Για αυτό εγώ διάλεξα ομορφόπαιδο κουμπάρο οταν παντρευτηκακαλά δεν ξαναμιλάω, τώρα αν τα παιδια του Ροντ μεθαύριο έχουν δυο τούφες δεξια αριστερα στο κεφαλι θα καταλαβουμε
κλας ρε θειε....ευγε
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Καληνύχτα σας.
Ροντ από 6 γαμάει και είναι 96 και ακόμη γκαστρώνει γαιδούρα στον ανήφορο.
Κάνε τον κουμπάρο :S
Τώρα κανείς τον άσχετο; Δεν ξέρεις ότι το πρώτο παιδί μοιάζει πάντα στον κουμπάρο; Για αυτό εγώ διάλεξα ομορφόπαιδο κουμπάρο οταν παντρευτηκα
Kαλησπέρα σας παιδιά.
Μην ενοχλείστε, θα ανεβάσω μερικά gifakia και θα φύγω.
Που θα βρεις αλλά καλά "παιδιά" σαν και εμάς ρε Τζιμακο.Πραγματικα δεν θα εκανα κανενα σας κουμπαρο ποτε
Και για πιο λογο αλλωστε... μονο κουμπαρες θα εκανα
Που θα βρεις αλλά καλά "παιδιά" σαν και εμάς ρε Τζιμακο.
και μια καταδοση μπας και με εκτιμησει περισσοτερο ο γερο μπλιζ :-
δυο γεροκαυλιαρηδες αφου πινουν μπυρες και λενε τα κατορθωματα τους > > >
ο ενας δε, γνωστος και ως "λαμαρινακιας" επειδη την δαγκωνει συχνα, επιβεβαιωσε οτι συναντα την μελλουσα γυναικα του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
η χλευη των μελωνε ειναι το λιγοτερο που τους αξιζει
εχω βασιμες υποψιες οτι στην πραγματικοτητα ο θειος ειναι η φωφη και μας τρολαρει....
ειδα την αφισα της φωφης και μοιαζουν :S :S :S
Τώρα το είδα. Πρώτη επαφή με το σεξ. Όσο και αν φανεί ψέμμα, πρώτη γλυκειά ανάμνηση που να αφορά το σεξ, ήταν όταν ήμουν 6 χρόνων, καλοκαίρι πριν πάω στο δημοτικό. Είχαμε ένα εξοχικό, στη Ραφήνα, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια για διακοπές. Κοντά εκεί, είχε και μια θεία μου, και με την κόρη της, και ξαδέρφη μου, είχαν έρθει να μας επισκεφθούν.
Η ξαδέρφη ήταν κατά 2 χρόνια μεγαλύτερη, σαν τον αδερφό μου, με τον οποίο έπαιζε συνέχεια.
Τότε στην Ραφήνα, στο δάσος πάνω από το νεκροταφειο, υπήρχε ένα καταφύγιο, που είχε κατασκευαστεί από τους Γερμανούς την εποχή της κατοχής. Εκεί πηγαίναμε συνήθως και παίζαμε.
Δεν θυμάμαι πως, και ποιος έκανε την αρχή, αλλά σε κάποια φάση βρεθήκαμε, εγώ από τη μια μεριά, ο αδερφός μου από την άλλη, και η ξαδέρφη στην μέση, με καταβασμενη την κυλοτα, ξαπλωμένοι μέσα στο καταφύγιο, και εγώ να τρίβω το τσουτσουνακι μου πάνω στο μπούτι της ενώ ο αδερφός μου και αυτή, παίζανε ο ένας με τα γεννητικά όργανα του άλλου.
Ειμουνα σε μια γλυκειά αποχαυνωση, που φυσικά δεν ήξερα απο που προερχόταν, που όμως δεν κράτησε πολύ, μόνο λίγα λεπτά, γιατί ήρθε ο παππούς μου, που μόλις είδε το σκηνικό, πήρε ένα κλαδι από κάτω, και αρχισε να μας κυνηγάει βρίζοντας.
Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με το σεξ, όποιος θέλει το πιστεύει.