astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
χαζευω αυτο το Ζανετακι ! οσες φορες και να το βατεψω ! παλι με αρεσει!!!
δεν ηξερα οτι ξερεις και Εγγλεζικα!
Κορμαρα. Να πας παιδί μου, να πας. Να πεις του θείου σου να σου δώσει την 13η που του έδωσε ο Τσίπρας και να πας.χαζευω αυτο το Ζανετακι ! οσες φορες και να το βατεψω ! παλι με αρεσει!!!
Κορμαρα. Να πας παιδί μου, να πας. Να πεις του θείου σου να σου δώσει την 13η που του έδωσε ο Τσίπρας και να πας.
Τοσιαξα.ο θειος παιρδεται!
Κανενα κινεζικο "εστιατόριο" άνοιξε στην γειτονιά σου, να φάμε τιποτα; Έχω αρχίσει και έχω στερητικά σύνδρομα. :S
Κανενα κινεζικο "εστιατόριο" άνοιξε στην γειτονιά σου, να φάμε τιποτα; Έχω αρχίσει και έχω στερητικά σύνδρομα. :S
Αν δεν "τρως" εσύ, που είσαι συνέχεια μέσα στη "κουζίνα", τότε εμείς δεν έχουμε καμμιά ελπίδα. Είμαστε η μόνη χώρα της Ε.Ε. που δεν έχουμε κινεζικο "εστιατόριο" :-τετοιο κομπλεξ δεν εχω ξαναδει! ουτε ενα ρε γμτ!
πρεπει να ξενιτευτουμε !
Αν δεν "τρως" εσύ, που είσαι συνέχεια μέσα στη "κουζίνα", τότε εμείς δεν έχουμε καμμιά ελπίδα. Είμαστε η μόνη χώρα της Ε.Ε. που δεν έχουμε κινεζικο "εστιατόριο" :-
Φευ.ΑΙΣΧΟΣ!
Έχετε παράπονο; Τόσα πράγματα σας πρόσφερα. Το μονοπετρο μισοτιμης, τις βέρες δωρεάν, το βαφτιστικό σταυρό του πρώτου παιδιού (που συνήθως μοιάζει του κουμπαρου) δωρεάν.
Ο Νικοτριβης τι θα της έδινε; Το πολύ πολύ να της έδινε το κωλαντερο στο χερι :S
Εγώ πάντως πήγα χθες σπίτι του και είχε όλα τα αγαθά του Αβραάμ.
Του πήγα και δώρο ένα στραπόν για να τον στραπονάρουν τα κορίτσια που πηγαίνει. Χρησιμοποιούσε τα δικά τους ως τώρα.
Το καταχάρηκε
χαζευω αυτο το Ζανετακι ! οσες φορες και να το βατεψω ! παλι με αρεσει!!!
τετοιο κομπλεξ δεν εχω ξαναδει! ουτε ενα ρε γμτ!
πρεπει να ξενιτευτουμε !
Ουτε μια πιπουλα
Κακοήθειες από τον Nick Trive, γι αυτό το λάμπρο νικ που μόνο αγάπη έχει για τον ταρίφα της καρδιάς μας