rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.950
- Πόντοι
- 12.946
Λαθος εγω ψηφισα το 2
Κι εγώ 2 ψήφισαΛαθος εγω ψηφισα το 2

Λαθος εγω ψηφισα το 2
Κι εγώ 2 ψήφισαΛαθος εγω ψηφισα το 2
Μετα το γάμο θα κάνουμε ότι περνάει από το "χέρι" μας, για να ξεκουράζεστε.Σίγουρα
προς το παρόν να με συγχωρήσετε, υπάγω να ξαπλώσω λίγο γιατί με διέλυσαν οι συζυγικές υποχρεώσεις :S
Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνηΜετα το γάμο θα κάνουμε ότι περνάει από το "χέρι" μας, για να ξεκουράζεστε.![]()
Εγώ με τον κλώνο μου ψηφισα πίσσα και πούπουλα στον ψηφοθετη.Κι εγώ 2 ψήφισα![]()
Δύσκολο, είναι κωλο-παιδακια αυτοί, για αυτό τους κράζουν στα άλλα νήματα.Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη
τον Τζιμάρα και τον ΝικοΤρίβη να κρατήσουμε μακριά >![]()
Δύσκολο, είναι κωλο-παιδακια αυτοί, για αυτό τους κράζουν στα άλλα νήματα.![]()
Καλή ξεκουρασηΘα τους φτιάξω![]()
υπάγω τώρα
Εγώ θα της βάζω 8.(Δεν έχω παραπανω![]()
Να είναι καλή η φωτό, τραβηγμένη από πίσω και από κάτω προς τα πάνω, για να κρινω την φωνή της![]()
Εγώ, το στεφάνι του κουμπαρου μου θα το τιμήσω ρε.![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι ετοιμος για αξιολογηση
![]()
![]()
Εγώ, το στεφάνι του κουμπαρου μου θα το τιμήσω ρε.![]()
Εσύ και ο Τριβής μακρια, μην σας πάρει ο διαολοςΑυτο φοβαμαι![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ και ο Τριβής μακρια, μην σας πάρει ο διαολος![]()
Από εμένα (λόγω μεγέθους) δεν πρόκειται να δεις τίποτα. Αν θέλει ο κουμπάρος.......Δεν ξερω για τον Τριβη παντως εγω θα κραταω μονο το φαναρι και θα παιρνω λιγο ματακι![]()
![]()
Από εμένα (λόγω μεγέθους) δεν πρόκειται να δεις τίποτα. Αν θέλει ο κουμπάρος.......
Παρτουζιτσα με τον Τριβή; :S Να ξέρω να ειδοποιήσω το ασθενοφόρο, να παραλάβει το καομοιρο το κορίτσι.
Ο μελλων γαμπρος () θα εχει να διαλεξει αναμεσα στο "ματακι" και "στην παρτουζιτσα με τον Τριβη" ( :coolcondom
Φρονω οτι θα προτιμησει το ματακι![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου κι ανταποδίδω την ευχή...Να τα εκατοστησεις Λιακο![]()
Τα καλυτερα νιαμου στο![]()
Παρτουζιτσα με τον Τριβή; :S Να ξέρω να ειδοποιήσω το ασθενοφόρο, να παραλάβει το καομοιρο το κορίτσι.
Μας αντέγραψαν ... >
https://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article3221286.ece/BINARY/w620/psaria.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τσου μωρη λινατσα με θυρα 7 μιλατε καθιστε προσοχη αυτα τα καναμε εμεις οταν στη γιουριοβιζιον πηγαιναμε με σωκρατη εσυ σουπερ σταρ :birdman:
[URL unfurl="true"]https://www.eurohoops.net/el/retro-el/92185/sef-11-maiou-1993-o-telikos-me-tis-zartieres/[/URL]
:S :S :S :S :S :S![]()
![]()
Ειναι το τεστ που θα κανει ο Τριβης πριν της δωσουμε το "αγορι" μας![]()