iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Παντού είναι διάσημοι οι παππούληδες φίλε μου...ότι είμαστε τόσο διάσημοι δίπλα οι παππούληδες δεν το ήξερα
Παντού είναι διάσημοι οι παππούληδες φίλε μου...ότι είμαστε τόσο διάσημοι δίπλα οι παππούληδες δεν το ήξερα
Προηγείται ο αναπληρωματικός σε περίπτωση κωλύματος του κωλόγερου ;)Άμα είναι μόνο στα λόγια θα σας εμπιστευτώ για κουμπάρο
ο κ. κωλογερος μου φαίνεται μπήχτης >
Σας καταφέρανε, λοιπόν, να τους εμπιστευτείτε; Αυτοί το μόνο που μπορούν να σας προσφερουν είναι να σας ξεκουράζουν από τα συζυγικά σας καθήκοντα. Α, και μην απορειτε όταν η αγαπημένη σας δεν θα μπορεί να καθήσει και θα στέκεται συνέχεια ορθιαΆμα είναι μόνο στα λόγια θα σας εμπιστευτώ για κουμπάρο
ο κ. κωλογερος μου φαίνεται μπήχτης >
Σούζα θα την έχει ο φίλος μας!!!!!!!!Σας καταφέρανε, λοιπόν, να τους εμπιστευτείτε; Αυτοί το μόνο που μπορούν να σας προσφερουν είναι να σας ξεκουράζουν από τα συζυγικά σας καθήκοντα. Α, και μην απορειτε όταν η αγαπημένη σας δεν θα μπορεί να καθήσει και θα στέκεται συνέχεια ορθια
Να πας εγγονέ μου, οι Σπανιολες ειδικά οι Βασκές και οι Καταλανες, είναι το κάτι άλλο. Εγώ πάω και χωρίς να έχω πάρει σύνταξη.οταν θα παρω συνταξη θα παω για παντα ισπανια
Να πας εγγονέ μου, οι Σπανιολες ειδικά οι Βασκές και οι Καταλανες, είναι το κάτι άλλο. Εγώ πάω και χωρίς να έχω πάρει σύνταξη.
Αμπλας Εσπανιόλ μι νιετο;
καταλανες η ζωη μου ολη παππουλη μου....
θελω να παω στην χωρα τους τωρα
εντιεντο μουτσο νο αβλα μπιεν παντρε...Αμπλας Εσπανιόλ μι νιετο;
Φύσηξε έρωτας βοριάς!Αυτή μάλιστα είναι ψηφοφορία
Ψήφισα
εντιεντο μπουτσο νο καβλα μπιεν παντρε...
Ερωτας ναι αλλά λύσσα το έκανε το φαγητόΦύσηξε έρωτας βοριάς!
Γιο σόι του αμπουελο, υ νο, του παντρε.εντιεντο μουτσο νο αβλα μπιεν παντρε...
ότι είμαστε τόσο διάσημοι δίπλα οι παππούληδες δεν το ήξερα
Γιο σόι του αμπουρδελο, χυνο, του παντρεμενο.