κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.250
- Πόντοι
- 19.795
Δώρο και ο βαπτιστικος σταυρος του πρώτου παιδιου.
Δώρο και ο βαπτιστικος σταυρος του πρώτου παιδιου.
Δώρο και ο βαπτιστικος Σταύρος του πρώτου παιδιου.Και κουμπάρο αν δεν έχετε βρει, εδώ είμαι εγώ. Εγγυημένα ανήμπορος (κωλο)γεράκος, και κυρίως μικροτσουτσουνος.
Για πόσα χρόνια είναι η εγγύηση;Δώρο και ο βαπτιστικος σταυρος του πρώτου παιδιου.Και κουμπάρο αν δεν έχετε βρει, εδώ είμαι εγώ. Εγγυημένα ανήμπορος (κωλο)γεράκος, και κυρίως μικροτσουτσουνος.
Αρκεί η νύφη να μην είναι από εξωτικά μέρη ;)![]()
![]()
Έκλεισε για κουμπάρος μη μπλέξω με τίποτα Τζιμάρες και Νικοτρίβηδες![]()
Εξαρτάται από τον ορισμό που δίνουμε στο εξωτικό ;)Αρκεί η νύφη να μην είναι από εξωτικά μέρη ;)
Μακρυα απο δαυτους, τρελος ειστε; Τι το καλυτερο απο εναν μικροτσουτσουνο ανημπορο γερακο, για κουμπαρο; Κελεπουρι σκετο.![]()
![]()
Έκλεισε για κουμπάρος μη μπλέξω με τίποτα Τζιμάρες και Νικοτρίβηδες![]()
Το έσιαξαΕξαρτάται από τον ορισμό που δίνει ο κωλό-γερος στο εξωτικό ;)
Μακρυα απο δαυτους, τρελος ειστε; Τι το καλυτερο απο εναν μικροτσουτσουνο ανημπορο γερακο, για κουμπαρο; Κελεπουρι σκετο.![]()
Δεν ειστε ενταξειΤο έσιαξα![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχα...Δεν ειστε ενταξειΠατε να μου χαλασετε τη δουλεια
Εσείς κύριε Λιάκο ψηφίσατε?Το έσιαξα![]()
![]()
![]()
Καλού κακού να προμηθευτείτε το εξής:Μου κάνουν το φίλο αλλά παραμονεύουν >
μόνο εσείς είστε κύριος εμπιστοσύνης![]()
Κυριακή δεν είναι οι εκλογές;Εσείς κύριε Λιάκο ψηφίσατε?![]()
Ουτε στην εκκλησια μην την αφησετε να ερθει με το ταξι του Νικοτριβη. Και εκει π....τσαροδερμα εχει βαλει στα καθισματα.Μου κάνουν το φίλο αλλά παραμονεύουν >
μόνο εσείς είστε κύριος εμπιστοσύνης![]()
Στο νήμα έχουμε σήμεραΚυριακή δεν είναι οι εκλογές;![]()
Εγω ψηφισα πισσα και πουπουλα. Σε αυτον που εβαλε την ψηφοφοριαΕσείς κύριε Λιάκο ψηφίσατε?![]()
Τα ξέρω, όποτε του πω ότι ερωτεύτηκα μου λέει καλή είναι ναΟυτε στην εκκλησια μην την αφησετε να ερθει με το ταξι του Νικοτριβη. Και εκει π....τσαροδερμα εχει βαλει στα καθισματα.![]()
Ψήφισα αλλά θα κρατήσω μυστική την ψήφο μου από σεβασμό στη διαδικασία :SΣτο νήμα έχουμε σήμερα
εννοείτε ψήφισα το 2ο![]()