iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
είσαι κακός ρεΧαχαχαχαχα
Βάζει την κοπέλα να γράφει
Το γράψιμο χρεώνεται έξτρα![]()
![]()
![]()
είσαι κακός ρε
προφανώς και είμαι τόσο μικροτσούτσουνος που δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά δεν είναι ανάγκη να μου το χτυπάς![]()
.Φιδέ στο Γεννηματάς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτείνω να ανοίξει σελίδα για νοσοκόμες. Υλικό υπάρχειΔεν ξερω ποσο καλα κομματια εχει το Γεννηματας και το ΚΑΤ αλλα το χειρουργειου του Τζανειου εχει ενα ροστερ αλλο πραμα! Να σου βαζει νυστερι και να λες ποναω αλλα αν ειναι απο το χερι σου δωσε πονο κι αλλο!![]()
τι έγινε? σε άφησαν τα κορίτσια του γκλάμουρα να ξεπορτίσεις?
γιατί δεν δέχεται να τον δει ούτε με εξτραΚαμία δεν χρεώνει έξτρα τον nick trive
Ναι ναι πολύ μικρός...
Να φοβάσαι τα μικρά που γίνονται μεγάλα...Καμία δεν χρεώνει έξτρα τον nick trive
Ναι ναι πολύ μικρός...
πολυβόλο είσαι, ο νέος ΒλανδήςΦίλε έχουμε και γκόμενες που γύρισαν απο τις χώρες τους να "περιποιηθούμε" !!!![]()
![]()
Το έσιαξαγιατί δεν δύναται να τον δει ούτε με X-ray![]()
Έλα ντουλάπα κάτσε στο πόδι μου, εγώ την κάνωΔεν ξερω ποσο καλα κομματια εχει το Γεννηματας και το ΚΑΤ αλλα το χειρουργειου του Τζανειου εχει ενα ροστερ αλλο πραμα! Να σου βαζει νυστερι και να λες ποναω αλλα αν ειναι απο το χερι σου δωσε πονο κι αλλο!![]()
Που να τους φτάσουμε εμείς τα υπόλοιπα γερόντια :-(πολυβόλο είσαι, ο νέος Βλανδής![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό προσπαθώ να μην είμαι μαζί του, την ίδια εποχή Ταυλανδη.πολυβόλο είσαι, ο νέος Βλανδής![]()
![]()
![]()
![]()
Καθε βραδυ εγω καθομαι! Πιειτε και ενα για εμενα ραμολιμεντα!Έλα ντουλάπα κάτσε στο πόδι μου, εγώ την κάνω
Να πηγαίνετε εναλλάξΓια αυτό προσπαθώ να μην είμαι μαζί του, την ίδια εποχή Ταυλανδη.![]()
Πάνε για ποτάκι τα "παιδιά"Υπάγω παιδιά να ετοιμαστώ, θα έρθει ο Μπλιζ να με πάρει κι εγώ θα είμαι αξύριστος![]()
Για αυτό προσπαθώ να μην είμαι μαζί του, την ίδια εποχή Ταυλανδη.![]()