κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.591
- Πόντοι
- 19.795
Aνοιξε το στομα ΤζιμακοΠαιδγια μπουκάρω στην οδοντίατρο μου
Aνοιξε το στομα ΤζιμακοΠαιδγια μπουκάρω στην οδοντίατρο μου
Αυτό κι αν είναι στοματικόAνοιξε το στομα Τζιμακο
...Με το καλό νά ξανάρθει στις επάλξεις.οχι σε αυτο το νημα,αλλα ήθελα να το μοιραστω μαζι σας εδω κρινω πως τα εδω μελη ειναι ατομα με ανεπτυγμενη την συναισθηματικη νοημοσυνη
Να ευχηθούμε όλοι ό,τι καλύτερο για τον άνθρωπο και να είναι και πάλι καλά!!!μαγκες εμαθα απο πολυ εγκυρη πηγη οτι το μελος gsm arena εχει εδω και δυο μηνες πολυ σοβαρο προβλημα υγειας και νοσηλευεται με μηχανικη υποστήριξη.
Ευχομαι περαστικα του ανθρωπου
ευγε κωλογερακο μου
:S :S :S :Sθείο ζεις? ετοιμάζαμε αμπε λαλέ.
ο νικ έχει πάρει τους δρόμους από την αγωνία του...
:S :S :S :S
οχι ρε θειο μια χαρα ειμαι.....
μου κανανε παραπονα κιολας οτι ενας με ενα τρικυκλο χτυπαγε ολα τα κουδουνια της γειτονιας :S :S :S :S
διαψευδω...βαταψε 2 κομμωτριες απο την γειτονια μουο Νικ θα ήταν, έχει 5 μέρες να από την αγωνία του...
διαψευδω...βαταψε 2 κομμωτριες απο την γειτονια μου
Τις ανέκρινε για να μάθει πληροφορίες αγαπητέδιαψευδω...βαταψε 2 κομμωτριες απο την γειτονια μου
Το τρίκυκλο είναι συμβολισμός, είναι έννοια, είναι φιλοσοφίατις πήρε με το τρίκυκλο? :S :S :S :S
δεν ειναι τροποι αυτοι θειε μου....Τις ανέκρινε για να μάθει πληροφορίες αγαπητέ
Μα γιατί; Συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου ;)δεν ειναι τροποι αυτοι θειε μου....
μπορουσε να ρωτησει απλα...αυτος ρωταγε "που ειναι ο τρουμπ?" με τα σωβρακα κατω ρε συΜα γιατί; Συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου ;)
μπορουσε να ρωτησει απλα...αυτος ρωταγε "που ειναι ο τρουμπ?" με τα σωβρακα κατω ρε συ
μπορουσε να ρωτησει απλα...αυτος ρωταγε "που ειναι ο τρουμπ?" με τα σωβρακα κατω ρε συ
Φαντάζομαι τον διάλογο:μπορουσε να ρωτησει απλα...αυτος ρωταγε "που ειναι ο τρουμπ?" με τα σωβρακα κατω ρε συ
Την άλλη φορά να ψάξουμε όλοι μαζί, δεν θα μείνει κομμώτρια για κομμώτρια να μην τη ........... ρωτήσουμετον λυπήθηκαν θείο... :- :S
Την άλλη φορά να ψάξουμε όλοι μαζί, δεν θα μείνει κομμώτρια για κομμώτρια να μην τη ........... ρωτήσουμε