iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Πρέπει να μιλήσατε πάρα πολύούτε εγώ ειδικά στο τελευταίο που δε ήξερα γρι Ρώσικα ούτε αυτή γρι Αγγλικά
Πρέπει να μιλήσατε πάρα πολύούτε εγώ ειδικά στο τελευταίο που δε ήξερα γρι Ρώσικα ούτε αυτή γρι Αγγλικά
Καλησπέρα στον καπνεμπορα του νήματος
ουου στο social με ρωτάει (μέσω τρανσλειτ) τι ωραίο έχει η Ελλάδα,Πρέπει να μιλήσατε πάρα πολύ
Μην αποκαλύπτετε την ηλικία σας φίλτατε τόσο εύκολα και τρομάζετε τα κορίτσιαουου στο social με ρωτάει (μέσω τρανσλειτ) τι ωραίο έχει η Ελλάδα,
της λέω τους αρχαίους Έλληνες έχεις έναν μπροστά σου
διαβάζω τα κατορθώματα σας και μελαγχολω. Χαίρομαι για εσάς και κλαίω με την κατάντια μου. Τα γεράματα είναι εδώ και με έχουν καταβάλει.
Εγώ τους δείχνω φωτό από άγαλμα του Πάνα, και τους λεω: You see this? Mythosουου στο social με ρωτάει (μέσω τρανσλειτ) τι ωραίο έχει η Ελλάδα,
της λέω τους αρχαίους Έλληνες έχεις έναν μπροστά σου
Μην επιλέγετε ποτέ τον Πάνα, το όνομά του φέρνει δυσάρεστους συνειρμούςΕγώ τους δείχνω φωτό από άγαλμα του Πάνα, και τους λεω: You see this? Mythos
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
[size=20pt]θα σας δείξω τον τρόπο να την βγάλουμε γκόμενα [/size]
Τι ωραίο χαμογελοΚαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
θα σας δείξω τον τρόπο να την βγάλουμε γκόμενα
Καταραμένο αλτσχαίμερΚάθε φορά που ο rod ανεβάζει κριτική λέω πώς περνάνε έτσι τα χρόνια
Ευτυχώς γιατί θα γίνουμε αιωνόβιοι διαφορετικά!!!Καταραμένο αλτσχαίμερ
ακόμα 2019 είμαστε :S
Α, οκ, ευκολάκι, μισό να κατεβάσω τη Μονόπολη
Το ωραίο χαμόγελο είναι στα μάγουλαΤι ωραίο χαμογελο
Τώρα την είδα. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την προηγούμενη εβδομάδα;Κάθε φορά που ο rod ανεβάζει κριτική λέω πώς περνάνε έτσι τα χρόνια
Μεγαλώνουμε επικίνδυνα γρήγορα...Τώρα την είδα. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την προηγούμενη εβδομάδα;
Φευ. Με αυτούς εδώ μέσα που μπλέξαμε...... :SΜεγαλώνουμε επικίνδυνα γρήγορα...