erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φραπε πινει ο μπραμπ με τους φιλους του που ειναι χωριάτες και το παιζουν Αθηναίοι. Εμεις γαμάμε. ο καφές ειναι συμπληρωματικός για τα ενδιάμεσαεναλλάξ με τον φραπέ...
φραπε πινει ο μπραμπ με τους φιλους του που ειναι χωριάτες και το παιζουν Αθηναίοι. Εμεις γαμάμε. ο καφές ειναι συμπληρωματικός για τα ενδιάμεσαεναλλάξ με τον φραπέ...
βασικα στην θεσσαλονικη γαμιομαστε ολη μερα αλλα με βαρδιες. ερωτικη πολη γαρ..
Καημενούλα... Θα πρέπει να νοιώθεις σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα που κοιτάει μέσα στα εστιατόρια τους άλλους να τρώνε...
Αφου δε θελουν περιστασιακο και χωρις νοημα σεξ.Μόλις χάσατε τις όποιες ελπίδες είχατε να σας γνωρίσει κάποια μιλφ φίλη της.
Φπουλι προτιμώ σαλονικιούς και δη ΠΑΟΚΙΑ ... μην τριβεσαιΚαημενούλα... Θα πρέπει να νοιώθεις σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα που κοιτάει μέσα στα εστιατόρια τους άλλους να τρώνε...
σαουλ το καλο σεξ ειναι μοναχα αυτο που δεν περιεχει δεσμευσεις. ερι 2015 (Μάιος).Αφου δε θελουν περιστασιακο και χωρις νοημα σεξ.
να τους προσέχεις τους κλώνους σουεγω και οι πιστοποιημενοι κλωνοι μου
σαουλ το καλο σεξ ειναι μοναχα αυτο που δεν περιεχει δεσμευσεις. ερι 2015 (Μάιος).
εμεις διαβάζαμε την διαθήκη σου αλλα ηταν μια λευκή κόλλα χαρτίδιαβαζω τον Ν.4321/2015 για βεβαιώμενες οφειλες μέχρι 50.000,00€
Ε καλα με την ρετσίνα απο την αρχη καταλαβες ποιος ειναι εισαι μεγαλο αστεριναι τους κραταω 7σφραγιστο μυστικο οπως εσυ την ρετσινα
Δε ξερω..εγω για αρχη αρκουμε στο σεξ που να περιεχει αλλο ατομο στο ιδιο δοματιοσαουλ το καλο σεξ ειναι μοναχα αυτο που δεν περιεχει δεσμευσεις. ερι 2015 (Μάιος).
αν την ειχες μεγαλη οπως ο μεσος χρηστης του μπου που πηδαει αβερτα κουβερτα.. δεν θα μπορουσες να ικανοποιηθεις μονο με αυτο σαουλ γλυκιε μαςΔε ξερω..εγω για αρχη αρκουμε στο σεξ που να περιεχει αλλο ατομο στο ιδιο δοματιο
αν την ειχες μεγαλη οπως ο μεσος χρηστης του μπου που πηδαει αβερτα κουβερτα.. δεν θα μπορουσες να ικανοποιηθεις μονο με αυτο σαουλ [size=20pt]γλυκιε μας [/size]
Οχι νταξυ κανα βυζι αν επιανα θα επερνα υλικο ( ) για 1-2 βδομαδες
Φπουλι προτιμώ σαλονικιούς και δη ΠΑΟΚΙΑ ... μην τριβεσαι