rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.558
- Πόντοι
- 12.946
Μέσα κι εγώΣτην χειρότερη θα τον πάρω μαζί μου στην Ν/Α Ασία, για 20ημερη εντατική αποθεραπεια.
Μέσα κι εγώΣτην χειρότερη θα τον πάρω μαζί μου στην Ν/Α Ασία, για 20ημερη εντατική αποθεραπεια.
Μέσα κι εγώ
Μέσα κι εγώ
Θα βάλω κλήρο, όπως η Έλενα.θα με πάρετε και εμένα ?
Θα βάλω κλήρο, όπως η Έλενα.
Της πουτάνας θα γίνει από συμμετοχές με κωλόγερο και Τρίβη στη άπω ΑνατολήΘα βάλω κλήρο, όπως η Έλενα.
Της πουτάνας θα γίνει από συμμετοχές με κωλόγερο και Τρίβη στη άπω Ανατολή
Στην χειρότερη θα τον πάρω μαζί μου στην Ν/Α Ασία, για 20ημερη εντατική αποθεραπεια.
Θα πάρει πολλές δόσεις από αυτή την αντιβίωση..Boys check pm
Είχατε κι εσείς ατύχημα με τραβέλι;;;
Ο Μοντιέ ζε σε λ ινφερν ουβρίρ σου με πιέ.
Aποφευγω τις δυνατές συγκινήσεις. Ένας γιατρός μου έλεγε παλιά. Γριές και άσχημες, για να έχεις την υγεία σου.Είχατε κι εσείς ατύχημα με τραβέλι;;;
Ο Μοντιέ ζε σε λ ινφερν ουβρίρ σου με πιέ.
Ήρθε ο Νικόλας.Θα απαντήσω σε όλα. Μήπως να τον γαμήσω καλύτερα και να του πάρω ένα ροζ σκούτερ αφού του αρέσει τόσο πολύ?
Θα το σκεφτώ....
Προς το παρόν [size=20pt]I AM BACK [/size]
Τέτοια αντιβίωση τη θέλω κι εγώ...Θα πάρει πολλές δόσεις από αυτή την αντιβίωση..
Θα απαντήσω σε όλα. Μήπως να τον γαμήσω καλύτερα και να του πάρω ένα ροζ σκούτερ αφού του αρέσει τόσο πολύ?
Θα το σκεφτώ....
Καλώς τονΘα απαντήσω σε όλα. Μήπως να τον γαμήσω καλύτερα και να του πάρω ένα ροζ σκούτερ αφού του αρέσει τόσο πολύ?
Θα το σκεφτώ....
Θα πάρει πολλές δόσεις από αυτή την αντιβίωση..
Όπως έλεγε ο Ηλιόπουλος αφού δεν αναπαράγονται πώς πολλαπλασιάζονται;Φιλτατε Αγιε τα τραβεστονια πολλαπλασιαζονται ταχιστα... οι γκευ επισης...
Εμεις τα ανησυχα νιατα πρεπει να προμηθευτουμε πρωκτικες ταπες
Θα απαντήσω σε όλα. Μήπως να τον γαμήσω καλύτερα και να του πάρω ένα ροζ σκούτερ αφού του αρέσει τόσο πολύ?
Θα το σκεφτώ....