κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Επιβεβαιώνω.Ιεροσυλία![]()
![]()
Επιβεβαιώνω.Ιεροσυλία![]()
![]()
Ιεροσυλία![]()
![]()
Α, ρε Νικοτριβη. Τώρα βρήκες να λείπεις; Εδώ γίνονται αποκαλύψεις του κερατά.Δυστυχώς έχει ξεπεράσει τα ιερά τέρατα του site
Και εγώ στα γλαμουροκόριτσα λέω είμαι ο Dima μπας και τις ξεγελάσω![]()
Αμάν θα τα διαβάσει και ποιος μας ξεπλένει :-Α, ρε Νικοτριβη. Τώρα βρήκες να λείπεις; Εδώ γίνονται αποκαλύψεις του κερατά.![]()
Και δεν στον μετράνε για να δούνε αν είσαι εκείνος; Ή τελικά είναι πολλοί οι 25ποντοι εδώ μέσα;Δυστυχώς έχει ξεπεράσει τα ιερά τέρατα του site
Και εγώ στα γλαμουροκόριτσα λέω είμαι ο Dima μπας και τις ξεγελάσω![]()
Scripta manent ;)Α, ρε Νικοτριβη. Τώρα βρήκες να λείπεις; Εδώ γίνονται αποκαλύψεις του κερατά.![]()
Είπα μπας και τις ξεγελάσω, έχει φτάσει η φήμη του μέχρι ΒλαδιβοστόκΚαι δεν στον μετράνε για να δούνε αν είσαι εκείνος; Ή τελικά είναι πολλοί οι 25ποντοι εδώ μέσα;
Με τον υπερσιβηρικό ταξίδεψε;Είπα μπας και τις ξεγελάσω, έχει φτάσει η φήμη του μέχρι Βλαδιβοστόκ![]()
Και δεν φτάνει μόνο αυτό απλώθηκε προς Βραζιλία μεριάΜε τον υπερσιβηρικό ταξίδεψε;![]()
![]()
![]()
Και εσάς η δική σας μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η φήμη εννοώ.Είπα μπας και τις ξεγελάσω, έχει φτάσει η φήμη του μέχρι Βλαδιβοστόκ![]()
Φίλε ανησυχώ, μια στιγμή να κλειδώσω την πόρτα κι επιστρέφωΚαι δεν φτάνει μόνο αυτό απλώθηκε προς Βραζιλία μεριά![]()
![]()
![]()
Ναι εδώ κοντά τι να κλάσω μπροστά σε άλλουςΚαι εσάς η δική σας μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η φήμη εννοώ.![]()
Όλοι εδώ μέσα την έχουν μεγάλη τελικά, τη φήμη βεβαίως βεβαίως...Και εσάς η δική σας μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η φήμη εννοώ.![]()
Φορέσετε και το τσιγκινο. Για καλό και για κακοΦίλε ανησυχώ, μια στιγμή να κλειδώσω την πόρτα κι επιστρέφω![]()
![]()
![]()
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει. Φοβάμαι :-(Φορέσετε και το τσιγκινο. Για καλό και για κακο![]()
Αγαπητέ κάντε κάτι, μας έχουν κυκλώσει οι..... φήμες τους σαν τους βόες...
Κλείστε το λάπτοπ και πηγαίνετε στο άλλο δωμάτιο.Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει. Φοβάμαι :-(
Τι εννοείτε; Είναι online; Θα βγει από την οθόνη σαν το ring;Κλείστε το λάπτοπ και πηγαίνετε στο άλλο δωμάτιο.![]()