κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.591
- Πόντοι
- 19.795
Επιβεβαιώνω.Ιεροσυλία
Επιβεβαιώνω.Ιεροσυλία
Ιεροσυλία
Α, ρε Νικοτριβη. Τώρα βρήκες να λείπεις; Εδώ γίνονται αποκαλύψεις του κερατά.Δυστυχώς έχει ξεπεράσει τα ιερά τέρατα του site
Και εγώ στα γλαμουροκόριτσα λέω είμαι ο Dima μπας και τις ξεγελάσω
Αμάν θα τα διαβάσει και ποιος μας ξεπλένει :-Α, ρε Νικοτριβη. Τώρα βρήκες να λείπεις; Εδώ γίνονται αποκαλύψεις του κερατά.
Και δεν στον μετράνε για να δούνε αν είσαι εκείνος; Ή τελικά είναι πολλοί οι 25ποντοι εδώ μέσα;Δυστυχώς έχει ξεπεράσει τα ιερά τέρατα του site
Και εγώ στα γλαμουροκόριτσα λέω είμαι ο Dima μπας και τις ξεγελάσω
Scripta manent ;)Α, ρε Νικοτριβη. Τώρα βρήκες να λείπεις; Εδώ γίνονται αποκαλύψεις του κερατά.
Είπα μπας και τις ξεγελάσω, έχει φτάσει η φήμη του μέχρι ΒλαδιβοστόκΚαι δεν στον μετράνε για να δούνε αν είσαι εκείνος; Ή τελικά είναι πολλοί οι 25ποντοι εδώ μέσα;
Με τον υπερσιβηρικό ταξίδεψε;Είπα μπας και τις ξεγελάσω, έχει φτάσει η φήμη του μέχρι Βλαδιβοστόκ
Και δεν φτάνει μόνο αυτό απλώθηκε προς Βραζιλία μεριάΜε τον υπερσιβηρικό ταξίδεψε;
Και εσάς η δική σας μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η φήμη εννοώ.Είπα μπας και τις ξεγελάσω, έχει φτάσει η φήμη του μέχρι Βλαδιβοστόκ
Φίλε ανησυχώ, μια στιγμή να κλειδώσω την πόρτα κι επιστρέφωΚαι δεν φτάνει μόνο αυτό απλώθηκε προς Βραζιλία μεριά
Ναι εδώ κοντά τι να κλάσω μπροστά σε άλλουςΚαι εσάς η δική σας μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η φήμη εννοώ.
Όλοι εδώ μέσα την έχουν μεγάλη τελικά, τη φήμη βεβαίως βεβαίως...Και εσάς η δική σας μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η φήμη εννοώ.
Φορέσετε και το τσιγκινο. Για καλό και για κακοΦίλε ανησυχώ, μια στιγμή να κλειδώσω την πόρτα κι επιστρέφω
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει. Φοβάμαι :-(Φορέσετε και το τσιγκινο. Για καλό και για κακο
Αγαπητέ κάντε κάτι, μας έχουν κυκλώσει οι..... φήμες τους σαν τους βόες...
Κλείστε το λάπτοπ και πηγαίνετε στο άλλο δωμάτιο.Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει. Φοβάμαι :-(
Τι εννοείτε; Είναι online; Θα βγει από την οθόνη σαν το ring;Κλείστε το λάπτοπ και πηγαίνετε στο άλλο δωμάτιο.