troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.779
- Πόντοι
- 5.506
τζιν κατα βαση θειε...αλλα κατα βαση μονο> προδώσατε το γουισκι;
τζιν κατα βαση θειε...αλλα κατα βαση μονο> προδώσατε το γουισκι;
Αποτοξίνωση επειγόντως αγαπητέ με κάποιο πιπίνι ;)
τζιν κατα βαση θειε...αλλα κατα βαση μονο
Έτσι εξηγούνται τα τσίπουραΆσε έχω ένα ντουέτο κανονίσει εδώ και μία βδομάδα για να τις πετύχω
Αλλά χτες φάγαμε φ ο λ ά ρ α
Έτσι εξηγούνται τα τσίπουρα
δλδ?Τζιν; Ανίψι είσαι "λειτουργικός" πότης...?
Στο μεταξύ ακριβώς δίπλα στη δική σου κριτική διαβάζω για συνάντηση στη Σαντορίνη με 2000 ευρώ. Αν το ακούσει ο Τσίπρας τη βάψαμεΆσε έχω ένα ντουέτο κανονίσει εδώ και μία βδομάδα για να τις πετύχω
Στο μεταξύ ακριβώς δίπλα στη δική σου κριτική διαβάζω για συνάντηση στη Σαντορίνη με 2000 ευρώ. Αν το ακούσει ο Τσίπρας τη βάψαμε
Θα πάρω τη γνωστή ηθοποιό που βιζιτάρει και ψάχνουν όλοι ποια είναι για μια εβδομάδα. Θα γυρίσουμε κι έξτρα επεισόδιο για τη σειρά που παίζειΣτο playgirls ένας γνωστός πήρε τη Maya τριήμερο
Η μικρή κοίταζε τα καφέ μαρούλια στα σεντόνια "do not cry for me argentina".
Θα πάρω τη γνωστή ηθοποιό που βιζιτάρει και ψάχνουν όλοι ποια είναι για μια εβδομάδα. Θα γυρίσουμε κι έξτρα επεισόδιο για τη σειρά που παίζει
Άσε έχω ένα ντουέτο κανονίσει εδώ και μία βδομάδα για να τις πετύχω
Σας ζηλεύω, είσθε μερακλής μίστερ
Καλημέρα μίστερ . Φίλες κολλητές κάνουν το real thing , ρώσικα πιπίνια από τη Μαύρη θάλασσα μεριά, κουκλιά- ενέδωσα
Στο μεταξύ ακριβώς δίπλα στη δική σου κριτική διαβάζω για συνάντηση στη Σαντορίνη με 2000 ευρώ. Αν το ακούσει ο Τσίπρας τη βάψαμε
Δεν την εχω πάρει τη συγκεκριμένη αλλά εαν αυτες οι τρεις φωτο που έχει στο προφιλ της είναι οι καλυτερες, τότε προσωπική άποψη, ο τύπος είτε ειναι προμοτορας είτε τα γούστα τελικά είναι εντελώς υποκειμενικά. Το ξέρω ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά 2000 ευρω για την συγκεκριμένη απλά δεν παίζει.