sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Το πρόβλημα είναι πως το να πληρώνεις να φάς κουτσομούρες για συναγρίδες δεν μου κάθεται καλά στο γέρικο στομάχι μουΠηδα sith χωρίς σκέψη!!!
Το πρόβλημα είναι πως το να πληρώνεις να φάς κουτσομούρες για συναγρίδες δεν μου κάθεται καλά στο γέρικο στομάχι μουΠηδα sith χωρίς σκέψη!!!
Ετσι...έριξα έναν πέρυσι...και με έβγαλαν καυλιαρι..υπάρχουν καρφια όμως που θυμούνται και μαρτυράνε
Μπορεί να γαμησα μια φορα μετα απο χρόνια και το κανουν ζητημα :-
Για εκείνη την ώρα το είπανε ρε συ,μετά πέρασε...Ετσι...έριξα έναν πέρυσι...και με έβγαλαν καυλιαρι..
Πολύ νόστιμη όμως η κουτσομούρα... Την πιάνεις και με τα δάχτυλα...Το πρόβλημα είναι πως το να πληρώνεις να φάς κουτσομούρες για συναγρίδες δεν μου κάθεται καλά στο γέρικο στομάχι μου
Κάτι μου λέει πως θα το θυμηθείς εύκολα ;)Κακό πράγμα το Αλτσχάιμερ... >
Κι εγώ το ξέχασα και δεν θυμάμαι πως γίνεται
Το έσιαξαΠολύ νόστιμη όμως η πουτσομούρα... Την πιάνεις και με τα δάχτυλα...
Ένα και να καίει που λένε ;)Ετσι...έριξα έναν πέρυσι...και με έβγαλαν καυλιαρι..
Στηρίζω, άλλο κεφάλι είναι για να σκέφτεται κι άλλο για να χαίρεται!!!!!!!Πηδα sith χωρίς σκέψη!!!
Πήδα είπαμε, όχι να πηδήξεις τα κάρβουνα, αναστενάρης έγινες;Ααααχ Βάααααχ
Μην ξυπνάτε περσινές παλιές αναμνήσεις,ο πόνος είναι αφόρητηςΠήδα είπαμε, όχι να πηδήξεις τα κάρβουνα, αναστενάρης έγινες;
Γιατί; Δεν τα πήδηξες αλλά τα πάτησες τα κάρβουνα;Μην ξυπνάτε περσινές παλιές αναμνήσεις,ο πόνος είναι αφόρητης
ζιματίστηκα!!!Γιατί; Δεν τα πήδηξες αλλά τα πάτησες τα κάρβουνα;
ΕΧΩ σοβαρο πρόβλημαΝαι, πήρες ένα newmilf και τώρα θέλεις ένα πιπίνι για να ισιώσεις...
μπαρμπούνια σιθΤο πρόβλημα είναι πως το να πληρώνεις να φάς κουτσομούρες για συναγρίδες δεν μου κάθεται καλά στο γέρικο στομάχι μου
καυλιαρη σε ειπε γκομενα ρεΕτσι...έριξα έναν πέρυσι...και με έβγαλαν καυλιαρι..
Μη μας ρωτάς, όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε εδώ μέσα...ΕΧΩ σοβαρο πρόβλημα
όσο γαμαω τοσο πιο πολύ θέλω
να το κοιτάξω?
Συγγνώμη που θα το χαλάσω αλλά εμένα με λένε συνέχειακαυλιαρη σε ειπε γκομενα ρε
εμας οι γκομενες ακομη και οταν πληρωνουμε δε μας λενε τετοια
να παμε για ομαδικη θεραπεία να μας ερθει φθηναΜη μας ρωτάς, όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε εδώ μέσα...