Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Επιφυλάσσομαι δε θα ξανακάνεις tour? πόσο θα αντέξεις στο νησί?
θα σε φτιάξω
Εάν ζούμε σε κανα χρόνο θα ξανά πηδήξουμε
Τριςφευ
Επιφυλάσσομαι δε θα ξανακάνεις tour? πόσο θα αντέξεις στο νησί?
θα σε φτιάξω
Κι όμως...κι όμως...Rod..έχει τα τυχερά του και αντέχει..Επιφυλάσσομαι δε θα ξανακάνεις tour? πόσο θα αντέξεις στο νησί?
θα σε φτιάξω
Η αλήθεια θα αποκαλυφθείΚι όμως...κι όμως...Rod..έχει τα τυχερά του και αντέχει..
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο νήμα των εργατών της ηδονής ή τουλαχιστον στους wannabes (μιας και ως γνωστόν δεν μας καθεται ούτε θηλυκή γάτα).
Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για τις σεξεργάτριες. Δεν θα σε νοιάζει καθόλου αν δεν σου κάθονται οι Ελλεηνίδες
Νομίζω ότι ακόμη και εκεί wannabes είμαστε, με μαξιμουμ 8ποντα οι σεξεργατριες μας κοιτουν με οίκτο.
Μα για αυτό είμαστε περιζήτητοι. Ειδικά από τις σεξεργατριες. Εύκολο μεροκάματο για αυτές.Νομίζω ότι ακόμη και εκεί wannabes είμαστε, με μαξιμουμ 8ποντα οι σεξεργατριες μας κοιτουν με οίκτο.
Μα για αυτό είμαστε περιζήτητοι. Ειδικά από τις σεξεργατριες. Εύκολο μεροκάματο για αυτές.
Εγώ το είχα ακούσει αλλιώς στην Σουκχουβιτ για τους Γιαπωνέζους. (Στην υπογα του Θερμαε). 2(ιντσες)x2(λεπτά)=4000 Μπατ.Άστα. Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους Γιαπωνέζους. 3,3,3. 3 ίντσες πούτσα, 3 λεπτά γαμίσι, 3.000 μπατ για τη συνεδρία
Εγώ το είχα ακούσει αλλιώς στην Σουκχουβιτ για τους Γιαπωνέζους. (Στην υπογα του Θερμαε). 2(ιντσες)x2(λεπτά)=4000 Μπατ.