Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ειδικά από κάτι γεροντάκια σαν και μένα που βγάζουν ξεκούραστο μεροκάματο :-
Όπως εμένα
Ειδικά από κάτι γεροντάκια σαν και μένα που βγάζουν ξεκούραστο μεροκάματο :-
διαβαζω και ακουω στις ειδησεις για τον "δρομο του μεταξιου" και το μυαλο μου παει στον πικερ
Πόσα τέτοια μυνήματα εχεις την ημέρα;
Όπως εμένα
Πόσα τέτοια μυνήματα εχεις την ημέρα;
Όχι άδικα. Ειδικά αν το συνδέσεις με μεταξωτά βρακιά και με επιδέξιους κώλους...
Έχει μπόλικα, αλλά μέρες που είναι μην αρχίσουμε τις καταδόσειςΠόσα τέτοια μυνήματα εχεις την ημέρα;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του νήματος κατόπιν εγκύρων καταδόσεων, στις 12 θα αναστηθεί!
Άρα αύριο όλοι μαζί θα αναφωνήσετε:
Ο ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ!
Άμα είσαι και συ σαν τον Δημήτριο25 καλύτερα να προμηθευτούμε τσίγκινα εδώ μέσα :SΚαλησπέρα αδέρφια μου αλήτες, μικροτσούτσουνοι, κωλόγεροι!!!
Μεγάλη η απουσία μου λόγω εργασιών και τεχνικών δυσκολιών, αλλά ΔΕΝ σας ελησμόνησα!
Μου λείψατε και επανήρθα δημήτριος!!!
Χρόνια πολλά, καλή ανάσταση και οσονούπω (και οσομπούκο) θα επανέρθω να σας χαιρετήσω όλους προσωπικά και να μοιραστώ μαζί σας τις νέες περιπέτειες του αγ(ν)έραστου υποφαινόμενου...
Καλωσορίσατε κύριε μου.. Ψάξε..ψάξε..τον βρήκατε τον δρόμο σας back again..Καλησπέρα αδέρφια μου αλήτες, μικροτσούτσουνοι, κωλόγεροι!!!
Μεγάλη η απουσία μου λόγω εργασιών και τεχνικών δυσκολιών, αλλά ΔΕΝ σας ελησμόνησα!
Μου λείψατε και επανήρθα δημήτριος!!!
Χρόνια πολλά, καλή ανάσταση και οσονούπω (και οσομπούκο) θα επανέρθω να σας χαιρετήσω όλους προσωπικά και να μοιραστώ μαζί σας τις νέες περιπέτειες του αγ(ν)έραστου υποφαινόμενου...
Ανέστη τελικώς!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!
φιλια σε ολους...να ειμαστε παντα καλα