blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
παραδοσιακα.....Καλημερα στις κατινες!
Γαριδακη σημερα θα βαψεις τα αυγα;
Τι στο καλό τρώτε πρωί πρωί και δε βάζετε γλώσσα μέσα![]()
καλημερα πορνόγεροι
Δεν κραταει μουτρα. Απλα το πηρε αποφαση ο ανθρωπος και πηγε να μονασει. Σαν εμας που πιστευουμε ακομα οτι θα μας σηκωθει η σαν εσας που πιστευετε οτι θα βρειτε γκομενα; Το γυρισε στο λογο του θεου και ησυχασε.Ανταποδίδουμε τους χαιρετισμούς.
Καλό είναι να πάψει να μας κρατά μούτρα και να επανέλθει εις τας εργασίας του νήματος.![]()
κουτσομπολες... >>
>
![]()
Μην ξεχασεις να βαψεις και ενα ξυλινο. Σαν αυτα που μου εδινε ο παππους μου μικρος για σπαω τα κανονικα σε ολους.παραδοσιακα.....
Τι ωρα θα υπαξεις να γαμησεις εσυ;Τι στο καλό τρώτε πρωί πρωί και δε βάζετε γλώσσα μέσα![]()
καλημερα πορνόγεροι
μαλακίες του ΣύριζαΘείο, το αρνί, λέει, πρέπει να το γυρίζεις μόνο αριστερόστροφα.![]()
![]()
Εγώ όμως έχω κατσίκι... :S :S :S
Έχεις καμιά συμβουλή?![]()
Μην ξεχασεις να βαψεις και ενα ξυλινο. Σαν αυτα που μου εδινε ο παππους μου μικρος για σπαω τα κανονικα σε ολους.
:S :S :S :SΘείο, το αρνί, λέει, πρέπει να το γυρίζεις μόνο αριστερόστροφα.![]()
![]()
Εγώ όμως έχω κατσίκι... :S :S :S
Έχεις καμιά συμβουλή?![]()
και να προσθέσω ότι το Μελινάκι έχει μια πάρα πολύ λογική τιμή
Δεν σου λεω, δεν σου λεω.:S :S :S :S :S
Ποιος είσαι, λέγε....![]()
![]()
![]()
συμφωνώΝα ήταν οι μοναδικές...![]()
που είναι οι φωτο?![]()
![]()
Η Alena δηλώνει glamour model στο Instagram είναι ένα από τα κορίτσια όπου το γυμναστήριο και τα καλά ξενοδοχεία είναι το σπίτι τους. Η Alena επιπλέον λατρεύει (όπως δηλώνει σε συνεντεύξεις της) τα τατουάζ. Μάλιστα όταν ανακαλύψει ότι τα αγαπά και κάποιος που θα τις μιλήσει, τότε θα περάσουν πολλές ώρες μαζί.
Προς χάριν όλων, των followers της (πάνω από 1.100.000) στο Instagram, μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της μαζί τους. Εμείς αισθανόμαστε τυχεροί που την ακολουθούμε.
(ακολουθούν συνηθισμένες ξέκολες φώτο...)
χαχαχ παρακολουθείς τα πάντα
ο δημαρχος στυλίδας ερεισερ είναιτο ψαρι παντως το ψηνεις και απο της δυο μεριες