blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Προχτες ανεφερα οτι στις 00:00 το βραδυ θα εβγαζε τα ματια του. Το ποστ παρεμεινε για λιγα λεπτα.
Με πόσες πήγε;
Προχτες ανεφερα οτι στις 00:00 το βραδυ θα εβγαζε τα ματια του. Το ποστ παρεμεινε για λιγα λεπτα.
Προσπαθησε να παει μεμια το απογευμα της ιδια κερας αλλα εις ματην. Αργοτερα πηρε την δευτερη στην σειρα αλλα μοναδικη της ημερας.Με πόσες πήγε;
Αυτό είναι γνωστό, η selfie με την δεσποινίδα εκ Βραζιλίας ορμώμενης κυκλοφόρησε παντούΠροχτες ανεφερα οτι στις 00:00 το βραδυ θα εβγαζε τα ματια του. Το ποστ παρεμεινε για λιγα λεπτα.
Προσπαθησε να παει μεμια το απογευμα της ιδια κερας αλλα εις ματην. Αργοτερα πηρε την δευτερη στην σειρα αλλα μοναδικη της ημερας.
Καλημέρα σας!!!
Καλή Μ.Εβδομάδα!
Τα σέβη μου!!!!
Αυτό είναι γνωστό, η selfie με την δεσποινίδα εκ Βραζιλίας ορμώμενης κυκλοφόρησε παντού
Καλημέρα, κύριε.
Μεγιστος!Προσπαθησε να παει μεμια το απογευμα της ιδια κερας αλλα εις ματην. Αργοτερα πηρε την δευτερη στην σειρα αλλα μοναδικη της ημερας.
Θα την μοιράσει λέει σε φίλους μόνο, ο κ.Τρίβης πρέπει να την έχειΤώρα θα ανεβάζει την μία κριτική μετά την άλλη;;;
Καλημερα σερ Μπαρουχος!Καλημέρα σας!!!
Καλή Μ.Εβδομάδα!
Τα σέβη μου!!!!
Για δυο πηγαινε αλλα οπως σας εξηγησα... υπαρχει θεος!Συνολικά δηλαδή δύο;
Θα την μοιράσει λέει σε φίλους μόνο, ο κ.Τρίβης πρέπει να την έχει
Κι εμένα μου τα έλεγε αλλά βαριόμουν να τον ακούω![]()
Για δυο πηγαινε αλλα οπως σας εξηγησα... υπαρχει θεος!
Μόνο μια έμεση?
Θα αλλωνισει στο νησι. Εχει κανει τα κουμαντα του.Και τώρα ξανά το Φθινόπωρο.. Θα ησυχάσουμε από αυτόν για μήνες!![]()
Μόνο μια έμεση?
εγώ έριξα 5-6 που μου τα διηγήθηκε![]()
https://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/1026372/KATSIKES.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
κι αυτές πρέπει να τις πληρώσει για να του κάτσουν ;D
Καλημερα σερ Μπαρουχος!