alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσού συμπεριλαμβανομενου, υποθετω.μην ξαναλεμε τα ιδια δεν εχω παρει μερος σε σεξ που να ειναι πανω απο 2 ατομα
Εσού συμπεριλαμβανομενου, υποθετω.μην ξαναλεμε τα ιδια δεν εχω παρει μερος σε σεξ που να ειναι πανω απο 2 ατομα
Γιατι ρε παιδια τι εκανα ; εγω θα επαιρνα δικηγορο τον ραο παοΓια την Ερη μιλας?
Φυσικα θα αναλαμβανα, αρκει να μου το ζητουσε.
τυπε εγω ειμαι ενας απο τους δυο που κοιταγανΕσού συμπεριλαμβανομενου, υποθετω.
η χουφτα θωερεις οτι εχει ξεχωριστη οντοτητα τυπε??μην ξαναλεμε τα ιδια δεν εχω παρει μερος σε σεξ που να ειναι πανω απο 2 ατομα
μην ξαναλεμε τα ιδια δεν εχω παρει μερος σε σεξ που να ειναι πανω απο 2 ατομα
deep purple ?εγω εχω κανει και dp
Δεν ξερω. Ετσι μου ηρθε. Θα βρουμε καποιο τροπο.αυτο πως θα γινει;
τυπε την χουφτα την λογιζω ως αυτοτελη υπαρξη με ξεχωριστη υποσταση και διακεκριμενα χαρακτηριστικα τυγχανουσα απολαμβανειν :S αμεριστου εκτιμησεως απορεουσα του κοινωνικου εργου που δυναται να προσφερει απλοχερα εις στον δυνητικο και επιδεξιο χειριστη τηςη χουφτα θωερεις οτι εχει ξεχωριστη οντοτητα τυπε??
Αληθεια θα συμμετειχες σε παρτουζα με καμμια δεκαρια ατομα;αυτο πως θα γινει;
τυπε την χουφτα την λογιζω ως αυτοτελη υπαρξη με ξεχωριστη υποσταση και διακεκριμενα χαρακτηριστικα τυγχανουσα απολαμβανειν :S αμεριστου εκτιμησεως απορεουσα του κοινωνικου εργου που δυναται να προσφερει απλοχερα εις στον δυνητικο και επιδεξιο χειριστη της
Εδω δεν συμμετέχω καλά καλά με ένα άτομο Κωλόγερε έχω μια απορία και θα στη θέσω γιατί σε βλέπω γνώστη. Πότε ένας άντρας κάνει πρόταση για παρτούζα σε γυναίκα; Υπάρχουν κριτήρια ή η πρόταση πέφτει γενικώς να υπάρχει;Αληθεια θα συμμετειχες σε παρτουζα με καμμια δεκαρια ατομα;
Τύπε ολο γυρω-γυρω το φερνεις. Πες της αυτο που θελεις να της πεις.Αληθεια θα συμμετειχες σε παρτουζα με καμμια δεκαρια ατομα;
Γνωστης; Καθε αλλο. Η μονη παρτουζα που συμμετειχα οταν απολυθηκα απο φανταρος και με πηραν μια 55χρονη και μια 58χρονη, μπαζολες που ειχαν να δουν αντρα απο την ημερα που γεννηθηκανε.Εδω δεν συμμετέχω καλά καλά με ένα άτομο Κωλόγερε έχω μια απορία και θα στη θέσω γιατί σε βλέπω γνώστη. Πότε ένας άντρας κάνει πρόταση για παρτούζα σε γυναίκα; Υπάρχουν κριτήρια ή η πρόταση πέφτει γενικώς να υπάρχει;
γνωστη γενικως εννοουσα οχι σε παρτουζες. τελικα θα μου πει κανεις;Γνωστης; Καθε αλλο. Η μονη παρτουζα που συμμετειχα οταν απολυθηκα απο φανταρος και με πηραν μια 55χρονη και μια 58χρονη, μπαζολες που ειχαν να δουν αντρα απο την ημερα που γεννηθηκανε.