troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.985
- Πόντοι
- 5.506
στηριζωΥπαγω απεναντι στον φιλο μου τον μπαρμαν για καμμια μπυρα. Εχει και κατι μουνακια που τραγουδανε καραοκι. Καληνυχτα σας.
στηριζωΥπαγω απεναντι στον φιλο μου τον μπαρμαν για καμμια μπυρα. Εχει και κατι μουνακια που τραγουδανε καραοκι. Καληνυχτα σας.
Κζι για αυτούς ου είναι άθεοι ιυ είναι η Ανάστασις;;;
Τρισφευ!
κ εγώ στο ναό του Παοκετοιμαζομαι να παω εκκλησια....
Υπαγω απεναντι στον φιλο μου τον μπαρμαν για καμμια μπυρα. Εχει και κατι μουνακια που τραγουδανε καραοκι. Καληνυχτα σας.
πιστεψες επιτελους οτι υπαρχει θεος μετα το πρωταθλημα του ζμποαουγκ?ετοιμαζομαι να παω εκκλησια....
θειε το μπουμπουνισες το εγκεφαλικο και γραφεις ετσι? :S :S :SΚζι για αυτούς ου είναι άθεοι ιυ είναι η Ανάστασις;;;
Τρισφευ!
θα με βγάλει ο μπλιιιαμα εχεις προβληματα με τη δικαιοσυνη δωσε ονοματα να τους τσιμεντωσω...
κ εγώ στο ναό του Παοκ
κλαιν μαιν.....μερες αγαπης ειναιπιστεψες επιτελους οτι υπαρχει θεος μετα το πρωταθλημα του ζμποαουγκ?
αυτος παει σε πονηρα σινεμα τελευταια ερι νου σου....θα με βγάλει ο μπλιιι
θειε το μπουμπουνισες το εγκεφαλικο και γραφεις ετσι? :S :S :S
αγαπη μονο!κλαιν μαιν.....μερες αγαπης ειναι
δεν θα μιλησω ποτε ξανα ....
ΕρουλινιιιΡετσιναααααα ρετσινουλιιιι καλώς το κοριτσάκι![]()
σκασιλα μου θα έρθουν οι 28 μου γκομενοι να με βγάλουναυτος παει σε πονηρα σινεμα τελευταια ερι νου σου....
δεν θα μιλησω ποτε ξανα ....
θα με βγάλει ο μπλιιι
σκασιλα μου θα έρθουν οι 28 μου γκομενοι να με βγάλουν
Αφού σου εστειλα ανοιξιατικες ευχες πιο πανωδεν θα μιλησω ποτε ξανα ....
ρε θα ερθω εγω ...θα σου εχω και λαμπαδα και τσουρεκι...σκασιλα μου θα έρθουν οι 28 μου γκομενοι να με βγάλουν